Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Έχεις την τάση να δίνεις προτεραιότητα στην επιθυμία σου και να διατηρήσεις την αρμονία σήμερα. Προσπάθησε να μην το παρακάνεις, διαφορετικά μπορεί να νιώσεις ότι σε παρεξηγούν ή ότι δεν σε εκτιμούν.

Επίσης, θα μπορούσες να αισθανθείς απογοήτευση από μια υπόσχεση που δεν τηρήθηκε.
Μην ανησυχείς εάν νιώθεις ότι δεν συντονίζεσαι με τους άλλους ή με τους στόχους σου –είναι κάτι προσωρινό. Μπορεί να είναι μια στιγμή για να επαναξιολογήσεις τα πράγματα και να κρατήσεις περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου.

Δίδυμοι: Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 2ο οίκο σου και είναι λογικό να αναζητάς δραστηριότητες που σε γειώνουν και σε βοηθούν να συνδεθείς με τις ανάγκες του σώματος σου και με το εδώ και τώρα.

Ωστόσο με τις σημερινές διελεύσεις υπάρχει η τάση να βλέπεις μια κατάσταση με λάθος τρόπο, ειδικά αν είναι κάτι πολύ κοντά στην καρδιά σου. Η σκέψη μπορεί να θολώσει τις αντιλήψεις που σχετίζονται με τον ρομαντισμό, τις επιχειρήσεις και τον μακροπρόθεσμο προγραμματισμό. Είναι δύσκολο να είσαι σίγουρη για τη λήψη μιας σημαντικής απόφασης.

Καρκίνος: Ενώ οι δραστηριότητες με ξεκάθαρους στόχους τείνουν να πάνε καλά αυτές τις μέρες, ωστόσο τα θέματα καρδιάς δεν είναι τόσο απλά. Μπορεί να υπάρξει κάποιος δισταγμός λόγω αβεβαιότητας που μπορεί να σε αφήσει σε μια αμφίθυμη κατάσταση σε κοινωνικό επίπεδο.

Η επιθυμία να κάνεις κάτι διαφορετικό ή ασυνήθιστο μπορείς να είναι υγιής, αλλά η καρδιά σου δεν συμμετέχει, κυρίως επειδή αναζητάς περισσότερη ηρεμία και οικειότητα αυτές τις μέρες. Δεν υπάρχει λόγος να σπαταλάς ενέργεια ανησυχώντας για μικρά πράγματα και να χαλάς τη μέρα σου.

Λέων: Αν βιώνεις μια δυσαρέσκεια σε κοινωνικό επίπεδο είναι πιθανό να το νιώθεις πιο έντονα σήμερα και αύριο. Σήμερα μπορεί να μπεις στον πειρασμό να αποφύγεις την αλήθεια στις σχέσεις σου.

Είναι μάλλον καλύτερο να παραδεχτείς την αβεβαιότητα και να προχωρήσεις προς το παρόν. Διαφορετικά θα μπορούσες να καταλήξεις να γυρίζεις γύρω από τα ίδια πράγματα. Μπορεί να υπάρχουν ανείπωτες επιθυμίες ή μια αίσθηση ότι θέλεις κάτι, αλλά δεν μπορείς ακριβώς να το εντοπίσεις.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις