Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Το πρώτο μισό της ημέρας υπάρχει η τάση να εστιάζεις στους τομείς της ζωής σου που νιώθεις πως δεν έχεις τον έλεγχο. Ο Ήλιος με τον Πλούτωνα σχηματίζουν ένα τετράγωνο και οι εντάσεις μπορούν να κυριαρχήσουν.

Προσπάθησε να αποφύγεις τις πιέσεις και να ξεκουραστείς. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 12ο οίκο σου και νιώθεις την ανάγκη συναισθηματικής επαναφόρτισης. Πέρασε αρκετό χρόνο με τον αγαπημένο σου και εσύ που είσαι μόνη, απόφυγε περίπλοκες σκέψεις που αφορούν στο παρελθόν.

Ταύρος: Οι εντάσεις μπορεί να αυξηθούν το πρώτο μισό της ημέρας καθώς ο Ήλιος με τον Πλούτωνα σχηματίζουν ένα τετράγωνο. Οι διαφορές στη γνώμη μπορεί να είναι απογοητευτικές και να σου ρίξουν τη διάθεση.

Απόφυγε να εμπλακείς σε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας και φρόντισε να αφιερώσεις χρόνο στον αγαπημένο σου που έχει τη δυνατότητα να σε ηρεμεί και να σε χαλαρώνει. Εσύ που είσαι μόνη, επικοινωνίες και ευχάριστες συναντήσεις ιδιαίτερα στο δεύτερο μισό της ημέρας σου φτιάχνουν τη διάθεση.

Δίδυμοι: Μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποια ένταση στο πρώτο μισό της ημέρας μέχρι να κατανοήσεις τους φόβους και τις ανησυχίες σου. Μικτά μηνύματα τα οποία μπορεί να ληφθούν ή να δοθούν περιπλέκουν περισσότερο τα πράγματα.

Κάνε ένα βήμα πίσω αν χρειαστεί στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόφυγε σκέψεις του παρελθόντος και αναμνήσεις.

Καρκίνος: Ο Ήλιος σχηματίζει μια τετράγωνη όψη με τον Πλούτωνα και μπορεί να βιώσεις κάποια ακραία συναισθήματα σου ή οι φόβοι σου μπορεί να είναι ισχυρότεροι από ότι συνήθως.

Ωστόσο τα έντονα συναισθήματα μπορεί να σε παρακινήσουν να προστατεύσεις τα συμφέροντά σου πιο αποτελεσματικά. Επίτρεψε στον αγαπημένο σου να σε πλησιάσει και να σε χαλαρώσει. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρερμηνεύεις καταστάσεις και συναισθήματα.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις