Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 20 Ιουνίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η ανάδρομη πορεία του Δία ξεκινά σήμερα και θα διαρκέσει έως τις 18/10 ενθαρρύνοντάς σε να επανεκτιμήσεις συγκεκριμένους στόχους και έργα στα οποία έχεις αφιερώσει ενέργεια και κόπο.

Είναι μια καλή μέρα η σημερινή για να αφιερώσεις χρόνο στα αγαπημένα σου πρόσωπα και φυσικά στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και κάνε τα συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα που αφορούν στο παρελθόν σου.

Ταύρος: Ο Δίας ξεκινά την τετράμηνη ανάδρομη πορεία του και είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιβραδύνεις τους ρυθμούς και τα σχέδιά σου. Η επανασύνδεση με φίλους, όνειρα και σχέδια είναι εξαιρετική στιγμή να τα αξιοποιήσεις και να επωφεληθείς σημαντικά.

Η σχέση με τον αγαπημένο σου βελτιώνεται και το πάθος αυξάνεται. Εσύ που είσαι μόνη, αξιολόγησε νέες γνωριμίες με αντικειμενικότητα.

Δίδυμοι: Ο κύκλος οπισθοδρόμησης του Δία έως τις 18/10 ευνοεί την επεξεργασία και τη βελτίωση των έργων και την εύρεση ανταμοιβών σε παλιά σχέδια ή επιχειρήσεις.

Εστίασε την ενέργειά σου σε εκείνα τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και μην αναλαμβάνεις νέα καθήκοντα. Η σχέση με τον αγαπημένο σου αναθερμαίνεται. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και τη διασκέδαση. Νιώσε ασφαλής και σίγουρη πως όλα θα αλλάξουν σύντομα.

Καρκίνος: Ο Δίας ξεκινά την ετήσια τετράμηνη ανάδρομη πορεία του και πιθανά να αισθανθείς μια εξασθένιση του ενθουσιασμού σου. Κάποια από τα πιστεύω που έθρεψες μπορεί να υποχωρούν όμως βλέπεις τα σχέδιά σου με μια διαφορετική, πιο ρεαλιστική ματιά.

Οι σημερινές ενέργειες ενισχύουν τη γοητεία σου κι έτσι μπορείς να σαγηνεύσεις τον αγαπημένου σου εκ νέου. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες συναντήσεις και επικοινωνίες σε κάνουν να σκέφτεσαι και να νιώθεις αισιόδοξα.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις