Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 25 Απριλίου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 25 Απριλίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Νωρίς σήμερα μια πτυχή Ερμή – Κρόνου μπορεί να φέρει καθυστερήσεις. Μηνύματα ή οδηγίες που χάνονται ή παρεξηγούνται είναι μέρος της ημέρας. Ο Ερμής και η Αφροδίτη συνδέονται στον κοινωνικό σου τομέα διεγείροντας συζητήσεις ή σκέφτεσαι περαιτέρω τις ανάγκες και επιθυμίες σου.

Ανακουφιστικές και φυσικές, κοινές δραστηριότητες θα σας φέρουν πιο κοντά με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, άνοιξε την καρδιά σου σε φίλους.

Ταύρος: Ο Ερμής σχηματίζει μια τεταμένη πτυχή με τον Κρόνο νωρίς σήμερα υποδηλώνοντας ότι οι καθυστερήσεις στις υποθέσεις σου μπορεί να σε απογοητεύσουν. Προσπάθησε να αποφύγεις το ξόδεμα πολύ χρόνου σε καταστάσεις έντασης και προσπάθησε να διορθώσεις τα πιθανά λάθη ένα βήμα τη φορά.

Καθώς προχωρά η μέρα ο Ερμής και η Αφροδίτη ευθυγραμμίζονται στο ζώδιό σου κι αυτά που λες και κάνεις έχουν αντίκτυπο, για αυτό προστάτευσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου τη γοητεία σου και υποστήριξε τις απόψεις σου.

Δίδυμοι: Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον δημιουργικό σου τομέα εμπνέοντας την ανάγκη να εκφραστείς και να διασκεδάσεις. Νωρίς σήμερα ωστόσο οι καθυστερήσεις και οι μικρές ατυχίες ενδέχεται να ρίξουν την ψυχολογία σου.

Στόχος σου είναι να κάνεις μια επιπλέον προσπάθεια για να ξεπεράσεις τα μικρά προβλήματα όσο ενοχλητικά κι αν είναι. Ο ερωτικός σύντροφος σου προσπαθεί κάτι να σου πει, ίσως και τα παράπονά του. Εσύ που είσαι μόνη, έχει ενδιαφέρον η μέρα σου ως προς τις επικοινωνίες.

Καρκίνος: Νωρίς σήμερα μπορεί να υπάρξουν δύσκολες συνομιλίες ή σκέψεις. Οι άνθρωποι είναι πιο ευαίσθητοι γύρω σου και μπορεί να σημειωθούν καθυστερήσεις στην επικοινωνία ή βλάβες. Καθώς προχωρά η μέρα ο Ερμής και η Αφροδίτη ευθυγραμμίζονται και θέλεις να μοιραστείς απόψεις και ιδέες ακόμη και προσωπικές ιστορίες.

Δείξε έμπρακτα το ενδιαφέρον σου στον αγαπημένο σου και μην του υπόσχεσαι πράγματα που δύσκολα θα πραγματοποιήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιος φαίνεται να σου εκφράζει τα κρυμμένα συναισθήματά του.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις