Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Μια νέα ιδέα για μια παλιά σχέση ή τη δική σου ψυχή μπορεί να είναι χρήσιμη και διαφωτιστική. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ερευνήσεις τα συναισθήματά σου, την ψυχολογία σου και τις οικείες σκέψεις, καθώς ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής ευθυγραμμίζονται στον 8ο ηλιακό σου οίκο. Οι συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου για δύσκολα θέματα που αφορούν στη σχέση σας είναι δημιουργικές και εποικοδομητικές. Εσύ που είσαι μόνη, η μέρα σου γεμίζει με τηλέφωνα, ειδήσεις και ευχάριστες δραστηριότητες.

Ταύρος: Είναι πιθανό να δεις άλλες πτυχές και εκδοχές μιας κατάστασης κι αυτό να σε βοηθήσει να δεις και να αντιμετωπίσεις πιο αισιόδοξα τα πράγματα. Μπορεί να μην έχεις όλα τα γεγονότα και τις απαντήσεις αυτήν τη στιγμή, αλλά μπορείς να επανεξετάσεις τα θέματα που σε απασχολούν. Η Σελήνη κινείται στον κοινωνικό σου τομέα αργότερα σήμερα και αναζητάς την ευκαιρία να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις. Συμπεριέλαβε μέσα σε αυτή σου τη διάθεση και τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό ακόμα, αντιλαμβάνεσαι πως και μόνη σου περνάς καλά.

Δίδυμοι: Ίσως αποκτήσεις μια ουσιαστική εικόνα για ένα ζήτημα εργασίας ή και υγείας σήμερα με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή στον ηλιακό 6ο οίκο σου. Μπορεί επίσης να αισθανθείς την ανάγκη να βοηθήσεις ή να υποστηρίξεις τους άλλους με τις πληροφορίες που έχεις συγκεντρώσει για αυτούς ή με τις συμβουλές σου. Σκέψου με σοβαρότητα τι μπορείς και τι πρέπει να κάνεις προκειμένου να βελτιώσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, όλοι οι θαυμαστές σου σήμερα φαίνεται να δίνουν το παρόν.

Καρκίνος: Η στάση σου για τη μελλοντική ανάπτυξη και βελτίωση εξελίσσεται καθώς ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον ανάδρομο Ερμή. Ο έλεγχος ή η επανεξέταση προηγούμενων ιδεών μπορεί να σε οδηγήσει σε πολύτιμες νέες μεθόδους, οι οποίες θα σε ανακατευθύνουν με θετικούς τρόπους. Αφιέρωσε ουσιαστικό χρόνο στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιος από το παρελθόν μπορεί να επανεμφανιστεί ή μια παλιά ιστορία να τη δεις με άλλο μάτι.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις