Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Η σημερινή νέα Σελήνη γεννά την ανάγκη για ένα νέο ξεκίνημα στη δουλειά, τις ρουτίνες και την υγεία. Με ένα νέο ξεκίνημα μπροστά σου μπορείς να σκεφτείς εάν υπάρχει κάτι που πρέπει να γίνει ακόμα και αν είναι άυλο και που σου δίνει τη δυνατότητα να απολαύσεις τη ζωή σου πληρέστερα με υπηρεσίες, καθημερινές ρουτίνες, υγιεινή ζωή, εργασία και συνεισφορά.

Τα ερωτικά ενδιαφέροντα ή ο σύντροφός σου είναι δεκτικοί αυτήν τη στιγμή για αυτό και μπορείς να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να το σαγηνεύσεις.

Δίδυμοι: Η σημερινή νέα Σελήνη μπορεί να προκαλέσει μια νέα αρχή με τις χαλαρές σου αναζητήσεις. Μπορεί να φέρει διασκεδαστική ενέργεια στη ζωή σου τις επόμενες εβδομάδες και να σε ενθαρρύνει να εξερευνήσεις πιο εγκάρδια τη δημιουργική, εκφραστική και ρομαντική σου πλευρά.

Μπορεί να ξεκινήσεις ή να ενισχύσεις μια ρομαντική σχέση, να απολαύσεις μια νέα καλλιτεχνική εστίαση ή να ανανεώσεις το ενδιαφέρον σου για ένα χόμπι. Νιώθεις πιο κοντά στον εαυτό σου και τις εσωτερικές σου ανάγκες και είσαι σε άριστη φόρμα για να αναζητήσεις υποστήριξη, οικονομική ή άλλη.

Καρκίνος: Η σημερινή νέα Σελήνη ενθαρρύνει ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή, ωστόσο χρειάζεται προσοχή για τυχόν υπερβολές ή προβλήματα. Εάν χρειάζεται να επανασυνδεθείς με την οικογένεια ή να πάρεις αποφάσεις που αφορούν στο σπίτι είναι κατάλληλη η στιγμή για να το επιδιώξεις.

Οι σπουδές, τα προσωπικά ενδιαφέροντα μπορεί να αποτελέσουν θαυμάσια εστίαση, καθώς η Αφροδίτη εναρμονίζεται με τον Πλούτωνα.

Λέων: Τις επόμενες εβδομάδες είναι πιθανό να είσαι εξαιρετικά απασχολημένη με τη σημερινή νέα Σελήνη να ξυπνά την ανάγκη να προσεγγίσεις, να μάθεις, να συνδεθείς και να μοιράζεσαι.

Η σύνδεση ή η επανασύνδεση με φίλους ή συγγενείς είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική. Η σημερινή επίσης όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα είναι καταπληκτική για την ενίσχυση των δεξιοτήτων επίλυσης προβλημάτων και επειδή συνδέεται με το νέο φεγγάρι έχει περισσότερη δύναμη από το συνηθισμένο.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις