Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 29 Αυγούστου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 29 Αυγούστου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Κυριακή σήμερα και επιτέλους καταφέρνεις να ξεπεράσεις τους φόβους σου, να τα βρεις με τον εαυτό σου, να τον δικαιολογήσεις και να τον φροντίσεις περισσότερο. Παρά του ότι αντιλαμβάνεσαι τις προθέσεις των άλλων απέναντι σου, επιλέγεις να βρεθείς με ανθρώπους που δεν είναι της απολύτου εμπιστοσύνης ή αρεσκείας σου, προκειμένου να περάσεις καλά.

Έχεις την ικανότητα να διακρίνεις τις ανάγκες και επιθυμίες του ερωτικού σου συντρόφου, για αυτό φρόντισε να τον ικανοποιήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μην κυνηγάς άτομα που ξέρεις ότι δεν θα ανταποκριθούν στα καλέσματα σου.

Ταύρος: Η κοινωνικότητα σου βρίσκεται στα ύψη, για αυτό και το τηλέφωνο σου δεν σταματά να χτυπά. Επίλεξε να βρεθείς με ανθρώπους που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σου και δεν θα τη ρίξουν περισσότερο.

Έχεις ανάγκη να περάσεις όμορφα και να διασκεδάσεις. Φρόντισε να συμπεριλάβεις τον ερωτικό σύντροφο σου σε ό,τι κι αν κάνεις και μην τον αφήνεις να αισθάνεται παραμελημένος. Βάλε φρένο σε αναμνήσεις του παρελθόντος εσύ που είσαι μόνη και φρόντισε τον εαυτό σου.

Δίδυμοι: Κάνε σήμερα πράγματα διαφορετικά από ότι συνήθως. Συναναστρέψου με διαφορετικούς ανθρώπους, με πρωτόγνωρα ή ξένα για σένα ενδιαφέροντα και θα διαπιστώσεις ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν γνωρίζεις και μπορούν να σε κάνουν να περάσεις όμορφα.

Απομόνωσε και σαγήνευσε τον ερωτικό σύντροφο σου. Η ρουτίνα και ίσως τα προβλήματα σε έχουν απομακρύνει από κοντά του. Η επικοινωνία είναι αυτή που θα παίξει ρόλο στην κατάκτηση του προσώπου που σε ενδιαφέρει.

Καρκίνος: Η εξωστρέφεια σου φαίνεται να περιορίζεται λίγο σήμερα και περισσότερο σε εμπνέει η μοναξιά και το σπίτι. Ασχολήσου με τους προσωπικούς χώρους σου, ανανέωσε τη διακόσμηση του χώρου σου και φρόντισε τον εαυτό σου.

Τώρα με τον ερωτικό σύντροφο σου θα χρειαστεί να κάνεις μια υπέρβαση. Χρειάζεται το ενδιαφέρον σου, για αυτό ακολούθησε τις προτάσεις και επιθυμίες του. Ο έντονος συναισθηματισμός που εκπέμπεις σε κάνει ακαταμάχητη για αυτό εισέπραξε το θαυμασμό των άλλων εσύ που είσαι μόνη και αρκέσου στο απλά να σε πολιορκούν.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις