Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Ο Ποσειδώνας επανέρχεται σε ορθή πορεία μετά από μήνες κι αυτό σε βοηθά να αποφασίσεις ποια στοιχεία της ζωής σου πρέπει να τελειώσουν ή να μπούνε στο ράφι. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε δραστηριότητες που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και κυρίως σε αυτές που τροφοδοτούν το πνεύμα σου και ικανοποιούν την ανάγκη σου να μάθεις και να ανακαλύψεις. Τα σήματα που λαμβάνεις από τον ερωτικό σύντροφό σου λάβε τα υπόψη σου. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου.

Ταύρος: Η Σελήνη περνά τη μέρα της στο ζώδιό σου και τα συναισθήματά σου είναι πολυποίκιλα απαιτώντας την προσοχή σου. Ο Ποσειδώνας επανέρχεται σε ορθή πορεία βοηθώντας σε να λύσεις ένα πρόβλημα φιλίας ή ενός έργου. Οργάνωσε κάτι διαφορετικό απόψε και κάνε μια έκπληξη στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, τηλέφωνα, συνομιλίες με φίλους θα σε κάνουν να περάσεις όμορφα και ίσως αναθεωρήσεις και κάποιες απόψεις σου.

Δίδυμοι: Ο Ποσειδώνας τελειώνει την ανάδρομη πορεία του και μπορεί να βοηθήσει στην απεμπλοκή ενός ζητήματος καριέρας, κατεύθυνσης, στόχου ή ενός σημαντικού έργου. Η φήμη ή η επαγγελματική σου εικόνα μπορούν να βελτιωθούν σημαντικά. Η σημερινή πτυχή Ερμή – Δία επαναφέρει την αισιοδοξία σου. Μπορείς να περάσεις όμορφα με τον αγαπημένο σου, να μιλήσετε ειλικρινά και να κατανοήσει ο ένας τις ανάγκες του άλλου. Εσύ που είσαι μόνη, μια γνωριμία που σε είχε προβληματίσει αρχίζει να εξελίσσεται θετικά.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις