Κυριακή, 3 Μαρ.
13oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Η τάση σου να κολλάς με οικεία άτομα, καταστάσεις και πράγματα σήμερα, καλύπτει την τρέχουσα ανάγκη σου. Αναζητάς περισσότερη ασφάλεια και άνεση. Είναι καλύτερο να προσέχεις την εμμονική συμπεριφορά με το σημερινό τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα, που σε κάνει να μένεις σε αρνητικά συναισθήματα ή σύνθετα θέματα.

Μπορεί να συμβαίνουν πολλά κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων και είναι πολύ δελεαστικό να εκφράζονται τα πράγματα έμμεσα, κάτι που μπορεί να περιπλέξει περαιτέρω τα πράγματα. Μπορεί να είναι απογοητευτικό στην καλύτερη περίπτωση και καταστροφικό στη χειρότερη, αλλά και σχετικά παροδικό και διαχειρίσιμο.

Δίδυμοι: Είσαι ενεργή και συνδεδεμένη σήμερα. Ωστόσο οι σημερινές ενέργειες είναι φορτισμένες ή τεταμένες κατά διαστήματα. Ένα τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει υποψίες ή τρωτά σημεία. Μπορεί να βιώσεις μια έντονη έλξη ή παρορμήσεις που προέρχονται από ένα βαθύ μέρος της καρδιάς σου.

Ίσως να υπάρξουν υπενθυμίσεις μιας δύσκολης στιγμής και περίπλοκα συναισθήματα. Οι σχέσεις δεν είναι απλές τώρα, καθώς μπορεί να νιώθεις συναισθηματικές παγίδες σε ορισμένες από τις αλληλεπιδράσεις σου. Πρόσεξε να μην κρατάς κάτι μόνο επειδή φοβάσαι να το αφήσεις.

Καρκίνος: Αυτή είναι μια μέρα για τακτοποίηση σε συναισθηματικό επίπεδο. Ωστόσο μπορεί να υπάρξουν κάποιες εντάσεις σήμερα και μπορεί να διαπιστώσεις ότι κάποιος αντιστέκεται ή στέκεται εμπόδιο στο δρόμο σου.

Είναι επίσης πιθανό κάποιος να ξεπερνά τα όρια, να προσπαθεί να σε ελέγξει ή να σε κατευθύνει. Όσοι βρίσκονται κοντά σου μπορεί να είναι ευαίσθητοι και να σου απατούν τα κουμπιά σου. Αυτό το είδος ενέργειας μερικές φορές μπορεί να αναδείξει την τάση να επαναλαμβάνεις συμπεριφορές που δε σε εξυπηρετούν καλά.

Λέων: Είσαι σε εξαιρετική θέση για να ανακαλύψεις συναισθήματα που μπορεί να έχεις θάψει ή να έχεις παραμερίσει σήμερα. Το σημερινό τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα είναι δύσκολο, προκαλώντας ένταση που θα μπορούσε να επηρεάσει τις σχέσεις και τις επικοινωνίες σου.

Είναι πολύ εύκολο για κάποιον ή κάτι να πυροδοτήσει ευάλωτες περιοχές της ψυχής σου. Οι ανησυχίες για την εργασία ή την υγεία σου μπορεί να επηρεάσουν την απόλαυση σου με απλές συνδέσεις, προσωπικά ενδιαφέροντα και ελαφριές συζητήσεις. Με αυτή τη διέλευση ακόμη και οι πιο απλές αλληλεπιδράσεις μπορεί να φαίνονται φορτισμένες.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις