Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Συνομιλίες, σκέψεις ή μελέτες είναι πιθανό να είναι επιβραβευτικές και εμπνευσμένες σήμερα. Ωστόσο μια διέλευση Αφροδίτης – Πλούτωνα αργότερα σήμερα μπορεί να φέρει μερικά περίπλοκα συναισθήματα στην επιφάνεια.

Προσπάθησε να αντικαταστήσεις τον φόβο με την αγάπη για να θεραπεύσεις τον εαυτό σου και να ενισχύσεις τις σχέσεις σου, κυρίως με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέες δραστηριότητες θα φέρουν νέους θαυμαστές στη ζωή σου.

Ταύρος: Ενώ μπορεί να απολαμβάνεις σήμερα χρήσιμες, φιλικές συνομιλίες είναι προτιμότερο να αποφύγεις την εμμονική συμπεριφορά. Αργότερα σήμερα ένα τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα σε βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείς με αρνητικά συναισθήματα ή περίπλοκα θέματα.

Μπορεί να συμβαίνουν πολλά κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων και είναι πολύ δελεαστικό να εκφράζεσαι έμμεσα.

Δίδυμοι: Σήμερα μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή διδασκαλίας ή μάθησης και οι άλλοι σε εκτιμούν για τη μοναδική διορατικότητά σου. Ακόμα κι έτσι οι σημερινές ενέργειες είναι φορτωμένες και τεταμένες. Μια όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει καχυποψία ή τρωτά σημεία.

Οι σχέσεις δεν είναι ιδιαίτερα απλές και μπορεί να αισθανθείς κάποιες συναισθηματικές παγίδες μέσα απο τις αλληλεπιδράσεις. Πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, περίπλοκα παρελθοντικά θέματα επανέρχονται.

Καρκίνος: Οι συνομιλίες για συναισθηματικά ή προσωπικά θέματα μπορεί να είναι πιο ανταποδοτικές σήμερα. Η εναρμόνιση με την οικογένεια ή η επίλυση ενός πρακτικού θέματος σου προσφέρει ικανοποίηση. Παρ’ όλα αυτά μπορεί να υπάρξει κάποια ένταση κυρίως αν διαπιστώσεις πως κάποιος στέκεται εμπόδιο στον δρόμο σου.

Μια όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς ότι κάποιος προσπαθεί να σε κατευθύνει Επίλεξε ευχάριστες και ανάλαφρες συζητήσεις με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητη έως και ονειροπόλα.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις