Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Δίδυμοι: Με τις σημερινές διελεύσεις οι άνθρωποι μπορεί να είναι πιο ευαίσθητοι που σημαίνει ότι είναι μάλλον καλύτερο να κάνεις προσαρμογές παρά να προχωρήσεις. Ανησυχίες για τα χρήματα, τις σχέσεις, την εργασία ή νομικά θέματα μπορεί να επικρατήσουν.

Κατεύθυνε τις ενέργειες σου στην αντιμετώπιση πρακτικών προτεραιοτήτων και δώσε στις σχέσεις κάποια υγιή απόσταση. Ή μπορεί να δεις το μειονέκτημα μιας κατάστασης κι αυτό να σε βοηθήσει να σταθμίσεις τα υπέρ και τα κατά της. Μπορείς να πάρεις ένα μάθημα από τις εμπειρίες σου τώρα ακόμα και αν εμφανιστεί κριτική.

Καρκίνος: Με τη Σελήνη στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη σήμερα είναι πιο πιθανό να βρεθείς στο επίκεντρο και να έχεις ζήτηση. Είσαι προσανατολισμένη ξεκάθαρα στους στόχους, αλλά ίσως να χρειαστεί σήμερα να παλέψεις με αντικρουόμενες ανάγκες σου λόγω των ιδιαίτερων πτυχών.

Η αβεβαιότητα ή η συναισθηματική επιφυλακτικότητα μπορεί να είναι μέρος της εικόνας. Μπορεί επίσης να υπάρχουν συναισθήματα αποκλεισμού ή αποστασιοποίησης.

Λέων: Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευση της στον τομέα του πνεύματος και της περιπέτειας σου σήμερα, δημιουργώντας σου την αίσθηση και την τάση να νιώθεις ότι υπάρχει και κάτι περισσότερο να απολαύσεις, να μάθεις ή να εξερευνήσεις.

Ωστόσο οι σημερινές διελεύσεις μπορεί να προκαλέσουν ανασφάλειες ή συναισθήματα μπλοκαρίσματος. Ο Κρόνος σου υπενθυμίζει να αναλάβεις την ευθύνη για τις σχέσεις σου αυτές τις μέρες, αλλά σήμερα οι αλληλεπιδράσεις μπορεί να είναι δύσκολες, καθώς η Αφροδίτη στον οικιακό και οικογενειακό σου τομέα σχηματίζει μια προκλητική όψη τετραγώνου με τον Κρόνο.

Παρθένος: Οι διελεύσεις τείνουν να στρέφουν την προσοχή σου σε ρεαλιστικούς παράγοντες και λεπτομέρειες είτε θέλεις να τους δεις, είτε όχι. Το να μεταδώσεις καλά ή ευγενικά το μήνυμα σου μπορεί να είναι δύσκολο ή οι άλλοι μπορεί να φαίνονται απόμακροι ή επικριτικοί.

Εναλλακτικά θα μπορούσες να αισθάνεσαι ότι κατακλύζεσαι από ευθύνες που καθυστερούν την ικανοποίηση σου. Μέρες σαν τη σημερινή είναι καλές για να βρεις τον δικό σου δρόμο, να κάνεις τον εαυτό σου ευτυχισμένο αντί να βασίζεσαι σε άλλους ή σε περιστάσεις και να κάνεις πράγματα ακόμα κι αν αρχικά δεν σε ενθουσιάζουν.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις