Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 7 Αυγούστου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις απέναντι στους άλλους ακόμα κι αν πρόκειται για αγαπημένα σου πρόσωπα ίσως σήμερα σου φαίνονται βουνό. Οι πιέσεις στα εργασιακά σου δημιουργούν άγχος όμως δεν είναι κατάλληλη η μέρα ή το διάστημα, για να πάρεις αποφάσεις.

Φρόντισε να ξεκουραστείς και να κατευθύνεις εσύ το μυαλό σου και όχι εκείνο εσένα. Ουδέτερες συζητήσεις με τον αγαπημένο σου ή ένας περίπατος στη θάλασσα θα σας χαλαρώσει. Εάν είσαι μόνη, σκέψεις του παρελθόντος σου δημιουργούν μελαγχολία.

Δίδυμοι: Με τη σημερινή όψη Άρη – Κρόνου έχεις μια τάση απομόνωσης. Τα αποθέματα ενέργειας σου νιώθεις ότι είναι πολύ χαμηλά και ότι δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις των εργασιακών σου υποχρεώσεων.

Με λίγη ξεκούραση ωστόσο και όσο το δυνατόν ευχάριστες επικοινωνίες και σκέψεις, καταφέρνεις να διατηρήσεις τη διάθεση σου σε καλά επίπεδα. Αν έχεις κάποια ραντεβού σήμερα φρόντισε να τα διπλοτσεκάρεις προτού δημιουργηθεί κάποια παρεξήγηση.

Καρκίνος: Η παρορμητικότητα σου σήμερα θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα στις στενές σχέσεις σου. Νεύρα και απότομη συμπεριφορά απέναντι τους θα μπορούσαν αργότερα να σε γεμίσουν ενοχές. Αντίστοιχα γίνεσαι υπερευαίσθητη και μπορεί κάποια λόγια ή και κριτική τους να σε ενοχλήσει.

Διατήρησε την υπομονή σου και περιόρισε τις συζητήσεις που έχουν την τάση να παρεκτρέπονται. Η οικονομική σου κατάσταση δεν σου εμπνέει τη σιγουριά και την ασφάλεια που χρειάζεσαι.

Λέων: Απόφυγε με κάθε τρόπο σήμερα τις εντάσεις και μην χαλάς τη μέρα σου. Βγάλε από το μυαλό σου σκέψεις γεμάτες ανασφάλεια γύρω από την επαγγελματική σου εξέλιξη και μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις.

Εκμεταλλεύσου αυτό το διάστημα που όλα κινούνται υποτονικά και άσε το τοπίο να ξεκαθαρίσει λιγάκι. Ο ερωτικός σύντροφος σου προσπαθεί να σου μιλήσει για τις δικές του ανασφάλειες. Μπες λίγο στη θέση του και δείξε κατανόηση. Εάν είσαι μόνη, μην παγιδεύεσαι σε σκέψεις και ενοχές που αφορούν στο παρελθόν.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις