Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 01 Ιανουαρίου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 01 Ιανουαρίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Σήμερα είσαι σε μια παιχνιδιάρικη και εκφραστική διάθεση. Ο Ερμής σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και διεγείρει τη φαντασία σου, βοηθώντας σε να δημιουργήσεις μια εικόνα για τους στόχους και τα έργα σου. Είναι εξαιρετική η μέρα για τη φροντίδα και την απόλαυση της φιλόδοξης πλευράς σου και είναι επίσης υπέροχη για να αγκαλιάσεις τα βαθύτερα συναισθήματα και τις προσκολλήσεις. Ο ερωτικός σύντροφος σου, σου εξομολογείται τα συναισθήματα του και απογειώνει τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, η μέρα σου γεμίζει από ενδιαφέρουσες ειδήσεις και μηνύματα.

Ταύρος: Οι σημερινές ενέργειες βοηθούν στην εξομάλυνση ορισμένων δύσκολων πτυχών της ζωής σου. Μια χαλαρωτική ή εμπνευσμένη συνομιλία μπορεί να είναι μέρος του εξαγώνου του Ερμή με τον Ποσειδώνα. Οι συζητήσεις τείνουν να οδηγούν προς όλες τις σωστές κατευθύνσεις, παρόλο που ενδέχεται να μην είναι ιδιαίτερα δομημένες. Με τη Σελήνη στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας η μέρα σου περνά ευχάριστα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, άκου τη διαίσθηση σου που σου επισημαίνει ότι το σύμπαν δουλεύει για σένα.

Δίδυμοι: Με τη Σελήνη στον τομέα των επικοινωνιών σου όλη μέρα έχεις τη διάθεση να αναλύεις και να εκδηλώνεις τα συναισθήματα σου. Οι δυνάμεις της δημιουργικής φαντασίας είναι εξαιρετικές και μπορεί να λύσεις ένα πρόβλημα διαισθητικά. Καθώς χαλαρώνεις και νιώθεις άνετα καταλήγεις σε χρήσιμα συμπεράσματα. Κάνε όνειρα και σχέδια για την καινούρια χρονιά με τον αγαπημένο σου και θέστε γερές, νέες βάσεις στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία αρχίζει να εξελίσσεται πολύ θετικά.

Καρκίνος: Με τη Σελήνη στον ηλιακό 2ο οίκο σου σκέφτεσαι τα πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις ασφαλής και άνετη. Θέλεις να απολαύσεις τα απλά πράγματα που δίνουν νόημα στη ζωή σου και οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους είναι πιθανό να είναι εκτός από ικανοποιητικές και θεραπευτικές. Έχεις τη διάθεση να μοιραστείς τις σκέψεις και τα όνειρα σου με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη και πιθανά επιδιώκεις μια επανασύνδεση σήμερα μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις