Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 02 Απριλίου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 02 Απριλίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Είναι η ώρα να αγκαλιάσεις και να πιστέψεις στα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου ή να αποκτήσεις μια νέα έμπνευση. Η σημερινή διέλευση Σελήνης – Άρη θα μπορούσε να χρησιμεύσει για να επισημάνει περιοχές όπου έχεις νιώσει απογοήτευση ή δυσαρέσκεια.

Οι διαφορές απόψεων μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις, κυρίως στα εργασιακά. Η Αφροδίτη και η Δήμητρα που και οι δυο βρίσκονται στο δικό σου ζώδιο κατευθύνονται προς την ευθυγράμμιση και λαμβάνεις την εκτίμηση των άλλων. Η Αφροδίτη αυξάνει την αυτοπεποίθηση και τη γοητεία σου.

Ταύρος: Με την Σελήνη στον 8ο ηλιακό σου οίκο όλη τη μέρα γίνεσαι πιο ευάλωτη συναισθηματικά και φαίνεται να αναζητάς ένα τρυφερό άγγιγμα. Μπορεί να διακρίνεις κάποιες υπόγειες κινήσεις στα εργασιακά κι αυτό να σου δημιουργήσει ένταση.

Δώσε τόπο στην οργή και συγκεντρώσου στις δικές σου υποχρεώσεις και τα σχέδιά σου. Μπορείς να βρεις τη χαρά σε ήρεμες δραστηριότητες που θα μοιραστείς με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, αφέσου και απελευθερώσου από ταμπού και προκαταλήψεις.

Δίδυμοι: Η σημερινή διαμετακόμιση Σελήνης – Άρη σε κάνει να παίρνεις τα πράγματα πολύ προσωπικά. Ο Άρης ενθαρρύνει την ανεξάρτητη και πρωτοποριακή πλευρά σου, αλλά η Σελήνη διεγείρει μια ισχυρή ανάγκη για συντροφικότητα.

Ενώ υπάρχουν τρόποι για την ικανοποίηση και των δυο αναγκών σου μπορεί να δυσκολευτείς να βρεις τις ισορροπίες σου. Μπορείς να βρεις νέους στόχους στα εργασιακά καθώς τα ερεθίσματα είναι πολλά. Απόλαυσε τη φροντίδα του αγαπημένου και άσε την γκρίνια. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη οδηγείται προς μια ευθυγράμμιση με την Δήμητρα στον κοινωνικό σου τομέα και αυξάνει τους θαυμαστές σου.

Καρκίνος: Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και είσαι έτοιμη να φροντίσεις και να προωθήσεις τα επαγγελματικά σχέδιά σου. Μια συμφωνία ίσως αναβληθεί καθώς μπορεί να προκύψει μια δυσαρέσκεια από την άλλη πλευρά.

Το να συνεχίσεις να αισθάνεσαι αισιόδοξη και θετική θα σε βοηθήσει να δείξεις τις ικανότητές σου και να εντυπωσιάσεις. Είναι απαραίτητο να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου στη συναισθηματική σου ζωή και ακμαία την ψυχολογία σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις