Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 04 Φεβρουαρίου 2022

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 04 Φεβρουαρίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον Κρόνο στον ηλιακό 11οίκο σου και ασχολείσαι σοβαρά με τους στόχους της ευτυχίας σου. Μια υποχρέωση που μπορεί να προκύψει τώρα ίσως αφορά έναν φίλο.

Αν νιώθεις μόνη ή χωρίς άγκυρα κοινωνικά, θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις μια αλλαγή. Αυτό μπορεί και να αφορά μια στρατηγική ή ένα σχέδιο για την επίτευξη ενός μακροπρόθεσμου στόχου. Η αποφασιστικότητά σου στα επαγγελματικά σε βγάζει από τη δύσκολη θέση. Η συναισθηματική σου ζωή περνά σε δεύτερη μοίρα κι αυτό ίσως αδικήσει τον ερωτικό σύντροφό σου.

Ταύρος: Έχεις την αίσθηση ότι πρέπει να σφίξεις τη ζώνη σου, να εργαστείς σκληρά και να κάνεις βελτιώσεις ιδιαίτερα με τη δουλειά και τα καθήκοντά σου. Ο Ήλιος συναντά τον Κρόνο στον ηλιακό 10ο οίκο σου υπενθυμίζοντάς σου τους στόχους και τις ευθύνες σου.

Στο επίκεντρο είναι η επίδοσή σου στα επαγγελματικά ή στην κοινωνική σου ζωή. Να είσαι βέβαιη πως οι γύρω σου αναγνωρίζουν τα επιτεύγματά σου και η αναγνώριση δεν αργεί να έρθει. Η συναισθηματική σου ζωή σε ικανοποιεί αρκετά, αρκεί να ρίξεις τα στάνταρ σου και να αναλάβεις τις ευθύνες σου.

Δίδυμοι: Ο Ήλιος και ο Κρόνος συναντιούνται στον ηλιακό 9ο οίκο σου και μπορεί να νιώσεις μεγαλύτερη ανάγκη να αξιοποιήσεις παραγωγικά τη μέρα και τον χρόνο σου, ειδικά σε νοητικό επίπεδο.

Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ενισχύσεις τις πρακτικές σου δεξιότητες και είναι πιθανές σοβαρές συζητήσεις. Αν ο ενθουσιασμός έχει τα πάνω και τα κάτω του, βρες τις ισορροπίες. Θέσε λογικούς στόχους σε ότι αφορά στη συναισθηματική σου ζωή.

Καρκίνος: Η σημερινή ευθυγράμμιση Ήλιου – Κρόνου ρίχνει φως στις ευθύνες σου και μπορεί να ανακαλύψεις προβληματικές περιοχές σε μια στενή σχέση ή σε ένα οικονομικό θέμα.

Μόλις ξεπεράσεις το υπερβολικό στάδιο των συνειδητοποιήσεών σου θα είσαι σε εξαιρετική θέση να αποδεχθείς ή να απορρίψεις την πραγματικότητα ενός έργου, μιας προσπάθειας ή μιας σχέσης. Ίσως επίσης σκεφτείς να απαλλαγείς από εξαρτήσεις που είναι ανθυγιεινές. Αυτό αφορά και στη συναισθηματική σου ζωή.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις