Πέμπτη, 9 Μαΐ
19oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 07 Αυγούστου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 07 Αυγούστου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η Αφροδίτη μπαίνει στον 4ο ηλιακό σου οίκο σήμερα όπου και θα παραμείνει έως τις 6/9. Έτσι αυτό το διάστημα φαίνεται να βρίσκεις περισσότερη χαρά στο σπίτι, απολαμβάνεις περισσότερη διασκέδαση και ευχάριστη ενέργεια γύρω σου. Η σημερινή ατμόσφαιρα στα εργασιακά μπορεί να είναι λίγο χαοτική λόγω των πολλών υποχρεώσεων και γρήγορων ρυθμών. Κάποια διστακτικότητα και μια ανασφάλεια απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου μπορεί να προκαλέσει μια αμηχανία στην ατμόσφαιρα. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις καινούριες γνωριμίες που κάποιες από αυτές μοιάζουν ενδιαφέρουσες.

Ταύρος: Ο κυβερνήτης σου Αφροδίτη μετακινείται σήμερα στον τομέα των επικοινωνιών σου. Θα έχεις μεγαλύτερη ευχαρίστηση στις καθημερινές σου υποθέσεις, θα συνδεθείς με φίλους εξερευνώντας ψυχικά ενδιαφέροντα και θέματα ή θα μάθεις καινούρια πράγματα. Το μυαλό σου σήμερα φαίνεται να περιπλανάται και είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς στις εργασιακές σου υποχρεώσεις. Εμπιστεύσου απόψε τη φαντασία σου και χάρισε μια μοναδική βραδιά στον αγαπημένο σου.

Δίδυμοι: Η Αφροδίτη αφήνει σήμερα το δικό σου ζώδιο μετά από μια παρατεταμένη διαμονή. Η αγάπη τώρα και μέχρι τις 6/9 θα αφορά περισσότερο στην ασφάλεια και την άνεση,  εκτιμάς όμως απλούστερες απολαύσεις. Μια μικρή σύγκρουση μεταξύ του κυβερνήτη σου Ερμή και του Ποσειδώνα δείχνει πως οι αντιλήψεις μπορεί να είναι ασαφείς κυρίως στα εργασιακά. Κάποιες διαφορές με τον ερωτικό σύντροφό σου επιλύονται ευκολότερα με τη συζήτηση. Εσύ που είσαι μόνη, βάλε φρένο στις ανασφάλειες και τις αρνητικές σκέψεις.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις