Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 07 Μαϊου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 07 Μαϊου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Μαθαίνοντας νέα πράγματα σήμερα και όσο πιο απασχολημένη είσαι τόσο περισσότερη ικανοποίηση νιώθεις. Η Σελήνη περνά τη μέρα της στο δικό σου ζώδιο και η σύνδεσή της με τον Ερμή διευκολύνει την αυτοέκφρασή σου.

Προτίμησε να μιλάς χωρίς να εμπλέκεται το συναίσθημά σου, κυρίως στα εργασιακά. Κράτα την συναισθηματική έκφρασή σου για τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε το άτομο που σε ενδιαφέρει και μην κρατάς πράγματα μέσα σου.

Ταύρος: Με τον Ερμή στον τομέα των πόρων σου αυτές τις μέρες οι σκέψεις σου μπορεί να επικεντρώνονται συχνά σε πρακτικές υποθέσεις σου και θέματα ασφάλειας και άνεσης. Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για χαλάρωση και ξεκούραση, έστω κι αν χρειαστεί να αφήσεις κάποιες υποθέσεις σου για λίγο πίσω.

Μην υπόσχεσαι αιώνιες δεσμεύσεις στον αγαπημένο σου καθώς υπάρχει η πιθανότητα να το μετανιώσεις αργότερα. Εσύ που είσαι μόνη, αν επιθυμείς μια επανασύνδεση τουλάχιστον βάλε τα όριά σου.

Δίδυμοι: Ικανοποίηση σου δημιουργεί η έκφραση των ιδεών σου σήμερα. Θα σου αρέσει να βοηθήσεις κάποιον να λύσει ένα πρόβλημα ή θα εστιάσεις σε μερικά από τα όνειρα και τις ελπίδες σου. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον κοινωνικό σου τομέα και εναρμονίζεται με τον Ερμή στο ζώδιό σου ενθαρρύνοντας τη συμμετοχή σου σε ομάδες.

Πρόσεξε τον πειρασμό του να αναλάβεις περισσότερα από όσα μπορείς να προσφέρεις στα εργασιακά. Η αισιοδοξία που νιώθεις για τη συναισθηματική σου ζωή αυξάνει τη γοητεία σου.

Καρκίνος: Η εκπλήρωση των ευθυνών σου σήμερα είναι σημαντική για τη συναισθηματική σου ικανοποίηση με τη Σελήνη να διέρχεται στον 10ο ηλιακό σου οίκο όλη μέρα. Ωστόσο είναι λογικό να αναζητάς διαφορετικούς τρόπους για να ικανοποιήσεις την περιέργειά σου καθώς η Σελήνη συνδέεται με τον Ερμή.

Μια αλλαγή του ρυθμού στα εργασιακά μπορεί να επηρεάσει θετικά την παραγωγικότητά σου. Διατήρησε τις προσδοκίες σου στη σχέση με τον αγαπημένο σου προσγειωμένες. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες ειδήσεις φτιάχνουν τη μέρα σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις