Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 09 Απριλίου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 09 Απριλίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Μπορεί σήμερα να υπάρχει κάποια σύγχυση ή να νιώθεις αποπροσανατολισμένη, με τον πλανητικό κυβερνήτη σου σε μια δύσκολη όψη με τον Ποσειδώνα. Μπορεί να μην ξέρεις από πού να αρχίσεις στην αντιμετώπιση κάποιων προβλημάτων σου ή να αναρωτιέσαι τι κάνεις και προς τα πού κατευθύνεσαι.

Οι επιθυμίες σου μπορεί να είναι ξαφνικές ή ασυνήθιστες και να σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου, όμως λειτούργησε και δράσε με τη λογική. Στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου υπάρχουν σημεία που σε προβληματίζουν. Εσύ που είσαι μόνη, σε νέες γνωριμίες μην βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα.

Ταύρος: Με τη σημερινή όψη Άρη – Ποσειδώνα μπορεί να σημειωθούν κάποια σκαμπανεβάσματα ή σύγχυση σχετικά με φίλους και πόρους. Σκέψου αυτήν την όψη ως σημείο ελέγχου όταν αξιολογείς τα σωστά εφόδια ή τα δεδομένα, πριν προχωρήσεις με τις επιδιώξεις και τα σχέδιά σου.

Απόψε και αύριο βελτιώνεται η αίσθηση του τι είναι πολύτιμο και αξίζει τον κόπο. Μην αγνοείς την ανάγκη σου για ξεκούραση. Περάστε όμορφες και χαλαρές στιγμές με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις και μην πείθεσαι με τόση ευκολία.

β: Με τη διέλευση Άρη – Ποσειδώνα μπορεί να νιώσεις μια πτώση στα επίπεδα κινήτρων σου. Στόχευσε στο να θέσεις μικρούς και εφικτούς στόχους στα εργασιακά και απόφυγε τις ριψοκίνδυνες ενέργειες.

Οι ενέργειες της ημέρας είναι λίγο σκοτεινές καθιστώντας δύσκολο να βλέπει κανείς τα πράγματα με σαφήνεια. Μην γίνεσαι καχύποπτη και μην περνάς από ανάκριση τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, κράτα μικρό καλάθι σε νέες υποσχέσεις.

Καρκίνος: Στόχος σου θα πρέπει να είναι το να ανταποκριθείς στις πιο δημιουργικές ή πνευματικές σου ανάγκες, αντί να αναλάβεις πάρα πολλά καθήκοντα ή δεσμεύσεις. Μια όψη του Άρη – Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει μια προσωρινή αποθάρρυνση.

Αργότερα σήμερα και αύριο εστιάζεις σε υποθέσεις που είναι πιο διαχειρίσιμες. Πρόσθεσε ευχάριστες δραστηριότητες στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Είμαστε όλοι κουρασμένοι και χρειαζόμαστε ένα διάλειμμα και λίγες ανάλαφρες στιγμές. Ιδιαίτερα εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις