Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 09 Ιουλίου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 09 Ιουλίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Μετά τη σημερινή νέα Σελήνη νιώθεις μια φρέσκια ενέργεια στη ζωή σου για προσωπικά και οικεία σου θέματα. Έχεις επαφή με τα συναισθήματά σου, μαθαίνεις από αυτά και τα βάζεις σε προτεραιότητα.

Ξαφνικά έξοδα μπορεί να νιώσεις ότι σε βγάζουν από τον προϋπολογισμό σου. Χωρίς να το θέλεις ίσως να γίνεσαι καταπιεστική απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, σκέψου με ψυχραιμία προτού κάνεις μια κίνηση που αφορά στο παρελθόν σου.

Ταύρος: Η σημερινή νέα Σελήνη εμφανίζεται στον ηλιακό 3ο οίκο σου σηματοδοτώντας την έναρξη νέων έργων, μαθησιακών προσπαθειών και ιδεών. Έχεις νέα ενέργεια για έξυπνες ιδέες, κάνεις πολύτιμες συνδέσεις και βελτιώνεις στις ικανότητες σου.

Εμπιστεύσου τον εαυτό σου στα εργασιακά και προχώρησε στην υλοποίηση των ιδεών σου. Ο ερωτικός σύντροφός σου έχει ανάγκη τη συναισθηματική επιβεβαίωση. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες σε ξεσηκώνουν.

Δίδυμοι: Τα νέα φεγγάρια μας δίνουν μια ώθηση, ανεβάζουν την ενέργειά μας κι αυτό που συμβαίνει σήμερα επηρεάζει τα οικονομικά, ανεβάζει την αυτοεκτίμηση και αυξάνει τις ανάγκες σου για ασφάλεια και άνεση.

Περιόρισε το άγχος στα εργασιακά για καλύτερες επιδόσεις.
Απόλαυσε τη μέρα με τον αγαπημένο σου, το πάθος και τον ρομαντισμό. Εσύ που είσαι μόνη, τα ανούσια φλερτ σε έχουν κουράσει για αυτό και για λίγο κλείνεσαι στον εαυτό σου.

Καρκίνος: Η νέα Σελήνη σήμερα πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο και αν και μπορεί να νιώσεις ένα σκοτάδι γύρω σου, μπορείς να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου και να πιστέψεις περισσότερο στις ικανότητες και τους στόχους σου.

Η υπερβολική ανάλυση των συζητήσεων στα εργασιακά δεν θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις το πεδίο γύρω σου. Απόφυγε τις ζήλιες και την κτητικότητα απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες δεν θα πρέπει να σε ενθουσιάζουν από την πρώτη ματιά.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις