Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Οι σημερινές διελεύσεις είναι καλές για συνεργασία και σύνδεση. Ωστόσο μια διέλευση Ερμή – Πλούτωνα, αν και είναι χρήσιμη, μπορεί να σε εγκλωβίσει σε ένα πρόβλημα ή μια γνώμη.

Μπορεί επίσης να αισθάνεσαι πολύ ενθουσιασμένη για μια ιδέα ή ένα θέμα με αυτή τη διέλευση να συμβαίνει στον 9ο ηλιακό σου οίκο. Είναι μια καλή στιγμή για να συνειδητοποιήσεις τις πεποιθήσεις σου και να ξεκαθαρίσεις ποιες είναι χρήσιμες και ποιες πρέπει να αλλάξεις.

Δίδυμοι: Οι σκέψεις σου τρέχουν σήμερα. Ο Ερμής διασχίζει τον τομέα των κρυφών και οικείων θεμάτων σου, αλλά ευθυγραμμίζεται με τον Πλούτωνα, αποκαλύπτοντας νέα δεδομένα σε μια κατάσταση. Μπορεί να ερευνάς, να εντοπίζεις ή να ανακαλύπτεις καινούριες πληροφορίες.

Η επιθυμία σου να φτάσεις στην ουσία ενός θέματος είναι έντονη. Οι συζητήσεις και οι σκέψεις δεν χρειάζεται να πάνε σε αρνητικά μέρη για να βρουν απαντήσεις.

Καρκίνος: Οι διελεύσεις της Σελήνης σε ωθούν να εστιάσεις στον εαυτό σου. Είσαι ιδιαίτερα συγκεντρωμένη σήμερα, λόγω της ευθυγράμμισης Ερμή – Πλούτωνα. Μπορεί να διαπιστώσεις ότι οι σκέψεις σου γυρίζουν συνέχεια γύρω από μια σχέση σου.

Ίσως αποφασίσεις να προσεγγίσεις ένα άβολο θέμα, αλλά να έχεις στο νου σου ότι υπάρχει ισχυρή τάση σήμερα οι άνθρωποι να παίρνουν τα πράγματα πιο σοβαρά από ότι συνήθως.

Λέων: Ενώ οι σημερινές διελεύσεις της Σελήνης ενθαρρύνουν μια πιο χαλαρή εστίαση, ο Ερμής και ο Πλούτωνας ευθυγραμμίζονται αυξάνοντας τη νοητική ένταση. Μπορεί να νιώσεις ισχυρότερη την επιθυμία να είσαι αποτελεσματική με προβλήματα που βαραίνουν το μυαλό σου.

Αυτή η ευθυγράμμιση συμβαίνει στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου υποκινώντας την αποφασιστικότητα να πετύχεις σε ένα έργο ή μια προσπάθεια. Το να αντιμετωπίσεις μια αλήθεια ακόμα και δυσάρεστη, μπορεί να σε παρακινήσει να βελτιωθείς, να σταθεροποιήσεις και να χειριστείς σημαντικούς τομείς της ζωής σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις