Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Προχωράς προς μια εξαιρετική επιρροή για δημιουργικές αλληλεπιδράσεις, αν και μπορεί να υπάρχουν κάποια μικρά προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσεις πρώτα. Ευτυχώς οι δυσκολίες κατανόησης μιας κατάστασης τώρα, μπορεί να οδηγήσουν σε ισχυρές λύσεις και θετικά συναισθήματα. Η αποθάρρυνση -αν τη νιώθεις τώρα- είναι προσωρινή.

Ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις τη διαίσθησή σου πριν εμπιστευτείς κάποιον ή κάτι. Υπάρχει περισσότερος ανταγωνισμός, φωτιά και ενέργεια και κυρίως η ερωτική σου ζωή το αντικατοπτρίζει αυτό έντονα. Οι επαγγελματικές προτάσεις που μπορεί να προκύψουν τώρα είναι ενδιαφέρουσες και μπορεί να έχεις την ευκαιρία να σημειώσεις εντυπωσιακή πρόοδο.

Δίδυμοι: Η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να κατανοήσεις καλύτερα τον εαυτό σου και τους στόχους σου κι αυτό σε βοηθά μακροπρόθεσμα. Με τις σημερινές διελεύσεις μπορεί να βρεις τους άλλους ιδιαίτερα συνεργάσιμους.

Αναζητάς τώρα περισσότερη προσοχή ή συντροφικότητα. Το να προσεγγίσεις τους άλλους και να αναλάβεις την ηγεσία ή την πρωτοβουλία θα φέρει ανταμοιβές. Σίγουρα η εκτίμηση ενός φίλου μπορεί να σε παρακινήσει να ακολουθήσεις αυτό που θέλεις. Καθώς εκπέμπεις ζεστές και διεγερτικές δονήσεις μπορεί να συναντήσεις κάποιον ιδιαίτερο μέσω μιας ομάδας ή ενός φίλου.

Καρκίνος: Μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι ο τρόπος που επικοινωνείς σήμερα είναι λίγο σαρκαστικός ή κυνικός, χωρίς να είναι αυτές οι προθέσεις σου. Δεν υπάρχει λόγος να σπαταλάς χρόνο σε τύψεις κι ενοχές. Πάρε ό,τι πρέπει να μάθεις από μια εμπειρία και απόφυγε το να σου γίνει εμμονή.

Μια διέλευση Αφροδίτης – Άρη σε βοηθά σε αυτό και σήμερα και αύριο. Η τάση σου να κρατάς πράγματα για τον εαυτό σου μεταφράζεσαι σε μυστηριώδης γοητεία τώρα και αυξάνει την απήχησή σου. Αυτό ισχύει και στα προσωπικά, αλλά και στα επαγγελματικά σου.

Λέων: Μπορεί να υπάρχει μια τάση σήμερα να εστιάζεις περισσότερο σε αυτό που δεν λειτουργεί -με μια δευτερεύουσα, αλλά αγχωτική πτυχή Ερμή – Πλούτωνα να επηρεάζει τη μέρα. Αυτό είναι εντάξει μέχρι ενός συγκεκριμένου σημείου, αλλά σε υπερβολικό βαθμό γίνεται αντιπαραγωγικό.

Ευτυχώς η ανάγκη για καλή παρέα και ενδιαφέρουσες εμπειρίες μπορεί να σε παρακινήσει για δράση σήμερα και αύριο. Θα μπορούσαν να υπάρχουν ευκαιρίες αλληλεπίδρασης με άτομα που βρίσκονται σε απόσταση ή που σας ενώνουν πολιτιστικά ενδιαφέροντα.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις