Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Σήμερα ο Ήλιος αντιτίθεται στον Ποσειδώνα και μπορείς να παλέψεις για την εύρεση μιας υγιούς ισορροπίας μεταξύ εργασίας και ανάπαυσης ή μεταξύ σωματικής, ψυχικής και συναισθηματικής υγείας. Είναι σημαντικό αυτήν την περίοδο να διατηρήσεις τις καλές σχέσεις με συναδέλφους. Πρακτικοί και προσωπικοί προβληματισμοί σε κρατούν λίγο μακριά από τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να διαχειριστείς σωστά ένα φλερτ μέσα από τον εργασιακό χώρο σου.

Ταύρος: Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα των επικοινωνιών σου, ενισχύοντας την επιθυμία σου για ποικιλία. Ενώ είναι μια ισχυρή εποχή του χρόνου για περισσότερες δημιουργικές, εκφραστικές και ρομαντικές αναζητήσεις, η αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα σου υπενθυμίζει πως πρέπει να διαχειριστείς με σύνεση τις προσδοκίες σου. Νέες ευκαιρίες ή ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σου, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τις αποφάσεις σου. Μην υπόσχεσαι πράγματα στον αγαπημένο σου που δεν μπορείς να εκπληρώσεις. Εσύ που είσαι μόνη, συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου απέναντι σε νέες γνωριμίες.

Δίδυμοι: Η αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα σήμερα σε κάνει να αισθάνεσαι ευάλωτη απέναντι σε θέματα φήμης, καριέρας ή οικογενειακές συνθήκες διαβίωσης. Απόφυγε ανούσιες και αναίτιες συγκρούσεις ή παρεξηγήσεις με συναδέλφους. Παράπονα και γκρίνιες μπορεί να χαλάσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση με τον αγαπημένο σου για αυτό μην λες πολλά. Εσύ που είσαι μόνη, είναι προτιμότερο να διαγράψεις το παρελθόν και όχι να το αναμοχλεύεις.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις