Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η Σελήνη σήμερα σου εφιστά την προσοχή στα παρασκήνια και τα ιδιωτικά θέματα. Μπορεί επίσης να νιώσεις μια έντονη επιθυμία να ξεφύγεις από το παρελθόν ή να επανασυνδεθείς με αυτό. Δείξε συνέπεια στα εργασιακά και παρά την ένταση που επικρατεί προσπάθησε να μείνεις αμέτοχη. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου χρειάζεται μια ενίσχυση η οποία είναι στο δικό σου χέρι. Εσύ που είσαι μόνη, αποκολλήσου από το παρελθόν και προσπάθησε να προχωρήσεις μπροστά.

Ταύρος: Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον κοινωνικό σου τομέα συναντώντας τον Άρη και τον Ποσειδώνα εκεί και μπορεί να υπάρχει μια συναρπαστική ποιότητα στην κοινωνική σου ζωή. Τα άστρα σε ενθαρρύνουν να εμπιστευτείς τον εαυτό σου στα εργασιακά. Δείξε τα συναισθήματά σου στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου και μην αφήνεις τις ανασφάλειές σου να σε παρασύρουν σε περίπλοκες σκέψεις. Εσύ που είσαι μόνη, μην εκπλαγείς αν κάποιος φίλος αλλάξει συμπεριφορά και στάση απέναντί σου.

Δίδυμοι: Με τον Άρη στο τομέα της καριέρας σου αυτές τις μέρες οι ευθύνες σου μπορεί να είναι πιο ισχυρές στο μυαλό σου και μπορεί να υπάρξουν και νέες. Σήμερα η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον Άρη και είναι πιθανό να βάλεις σε προτεραιότητα τις ανάγκες σου. Πρόσεξε τον τρόπο που επικοινωνείς στα εργασιακά και απόφυγε αντιπαραθέσεις. Ίσως ήρθε η στιγμή να πάρεις αποφάσεις που αφορούν στη συναισθηματική σου ζωή, είτε βρίσκεσαι σε μια σχέση είτε όχι.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις