Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 12 Μαϊου 2023

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 12 Μαϊου 2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 12 Μαϊου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Τα καλά νέα ή μια ευχάριστη συζήτηση τονώνει τη διάθεση σου. Με τον Ερμή στο ζώδιο σου να εξακολουθεί να είναι ανάδρομος για μερικές μέρες ακόμη, το να αφιερώσεις επιπλέον χρόνο για να αφομοιώσεις γεγονότα και ιδέες παραμένει πολύ σημαντικό.

Λάθη, καθυστερήσεις και κακές επικοινωνίες είναι πιθανά, αλλά σου είναι εύκολο να ξεπεράσεις τα προβλήματα. Είναι γενικά μια καλή μέρα για να μάθεις καινούρια πράγματα, ίσως για το παρελθόν. Μια διέλευση Αφροδίτης – Κρόνου ευνοεί την ομαδική εργασία, τις συμφωνίες και τις δραστηριότητες που βοηθούν στην ενίσχυση ενός έργου ή μιας φιλίας.

Δίδυμοι: Έχεις καλύτερη επαφή με τα συναισθήματά σου σήμερα. Να έχεις κατά νου πως ό,τι αποφασίσεις σήμερα μπορεί να χρειαστεί αναθεώρηση αργότερα, καθώς ο Ερμή εξακολουθεί να είναι ανάδρομος. Ωστόσο υπάρχουν ευδιάκριτα οφέλη από την εξερεύνηση των συναισθημάτων σου.

Μπορεί να ανακαλύψεις έναν τρόπο να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση. Μια αγάπη του παρελθόντος μπορεί να έρθει στο μυαλό σου ή να επανεμφανιστεί με σημαντικό και ιδιαίτερο τρόπο.

Καρκίνος: Ανακαλύπτεις πιο εύκολα δημιουργικούς τρόπους για να εκφράσεις τα συναισθήματα σου και να συνδεθείς με τους άλλους σήμερα. Είσαι σε επαφή με την πιο ήρεμη και ευχάριστη πλευρά της φύσης σου και οι άλλοι το παρατηρούν.

Είναι μέρες που θα μπορούσες να προσελκύσεις άτομα από το παρελθόν -αν σε ενδιαφέρει αυτή η πληροφορία. Έχεις την τάση να μοιράζεσαι ιδέες, προσωπικές σκέψεις, συναισθήματα και αναμνήσεις καθώς η Αφροδίτη συνδέεται αρμονικά με τον ανάδρομο Ερμή.

Λέων: Οι ενέργειες σήμερα σε βοηθάνε να κατανοήσεις καλύτερα ένα ζήτημα από το παρελθόν. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις όμως είναι να καθυστερήσεις λίγο τις οριστικές αποφάσεις και να δώσεις χρόνο, γιατί υπάρχουν σημεία που δεν βλέπεις τώρα και θα φανούν αργότερα.

Ο Ερμής σχηματίζει μια αρμονική όψη με την Αφροδίτη, αλλά παραμένει ανάδρομος για άλλες δυο μέρες. Παρόλο που κρατάς κάποια πράγματα για τον εαυτό σου και δεν είσαι σίγουρη για το αν πρέπει ή όχι να μοιράζεσαι ορισμένες παρατηρήσεις, αυτή είναι μια καλή στιγμή για να συντονιστείς με τους ανθρώπους γύρω σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις