Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Την ανάγκη να αποσυρθείς και να χαλαρώσεις σου δημιουργεί η Σελήνη από τον 12ο οίκο σου. Χάρη στην ευθυγράμμιση της Σελήνης με την Αφροδίτη είναι πιθανό να απολαύσεις προσωπικό χρόνο και να κάνεις ένα διάλειμμα. Η επιβράδυνση και ο προβληματισμός σχετικά με τα πρόσφατα γεγονότα θα σου δώσουν τη δυνατότητα να ασχοληθείς πιο σοβαρά με τα εργασιακά σχέδιά σου.

Η σχέση με τον αγαπημένο σου, σου εξασφαλίζει την ασφάλεια και την οικειότητα. Εσύ που είσαι μόνη, μην μένεις κολλημένη σε παλιές καταστάσεις.

Ταύρος: Οι αλληλεπιδράσεις με φίλους ή δραστηριότητες που σε φέρνουν πιο κοντά στους στόχους σου είναι ικανοποιητικές και ευχάριστες. Έχεις μια μοναδική γοητεία στις σχέσεις σου, όλοι έλκονται από την ενέργεια και τον ενθουσιασμό σου.

Με την Αφροδίτη να ευθυγραμμίζεται με τη Σελήνη στον κοινωνικό σου τομέα, η ανταλλαγή ιδεών και η υποστήριξη ενός φίλου φαίνονται πολύτιμες. Βγάλε τη σχέση με τον αγαπημένο σου από τη ρουτίνα. Εσύ που είσαι μόνη, η μέρα σου περνά ευχάριστα και κρύβει εκπλήξεις.

Δίδυμοι: Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να απολαύσεις τις ανταμοιβές των πρόσφατων επιτευγμάτων και να σκεφτείς ή να θέσεις νέους στόχους. Με την Αφροδίτη και τη Σελήνη να έρχονται μαζί στον 10ο οίκο σου οι επαγγελματικές πόρτες μπορεί να ανοίξουν μέσω των κοινωνικών σου συνδέσεων.

Στα συναισθηματικά μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποια παρορμητικότητα ή ανυπομονησία με τον Ήλιο και τον Ουρανό σε μικρές συγκρούσεις εφιστώντας την προσοχή σου.

Καρκίνος: Με τη Σελήνη στον 9ο ηλιακό σου οίκο μπορεί να νιώσεις μια έντονη επιθυμία να ξεφύγεις από τη ρουτίνα. Ευκαιρίες για να απελευθερωθείς από το άγχος μπορεί να προκύψουν καθώς η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με την Αφροδίτη.

Μια μικρή δυσαρέσκεια στα εργασιακά είναι πιθανή καθώς κάποιες καταστάσεις παραμένουν στον αέρα. Η συναισθηματική σου ζωή, είτε βρίσκεσαι σε μια σχέση είτε όχι, σου προκαλεί μια ανασφάλεια. Το κλειδί για να απαλλαγείς από αυτές είναι να προσπαθήσεις πρώτα να τα βρεις με τον εαυτό σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις