Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Δώσε όλη σου την προσοχή στις συναισθηματικές σου ανάγκες ειδικά στις ανεκπλήρωτες. Θαμμένα συναισθήματα για ένα θέμα έρχονται στην επιφάνεια. Προσπάθησε να αποφύγεις τις εντάσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου για να μην επιβαρύνεις την ψυχολογία σου. Εσύ που είσαι μόνη, συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου για μια νέα γνωριμία.

Ταύρος: Οι σημερινές ενέργειες είναι έντονες για προσωπική ανακάλυψη, δυνατές αναμνήσεις ή έντονες σκέψεις. Εστιάζεις στο παρελθόν ή προσπαθείς να κλείσεις κάποιες υποθέσεις. Διοχέτευσε την αυξημένη σου ενέργεια σωστά στα επαγγελματικά. Βάλε για μια φορά τις δικές σου συναισθηματικές ανάγκες πάνω από του ερωτικού σου συντρόφου. Μην κολλάς ταμπελάκια σε νέες γνωριμίες.

Δίδυμοι: Η δικτύωση ή μια φιλία ή απλά μια ισχυρή μνήμη μια παρελθοντικής κατάστασης μπορεί να σε απασχολήσει έντονα. Τόλμησε να εκφράσεις τις ιδέες σου στη δουλειά σου. Μην γίνεσαι απόμακρη και μην συμπεριφέρεσαι περίεργα στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, το διαδικτυακό φλερτ φέρνει νέους ανθρώπους στη ζωή σου.

Καρκίνος: Μπορεί να αισθανθείς έντονα ή ανήσυχα για τον χειρισμό των προτεραιοτήτων σου. Στόχος σου είναι να αξιοποιήσεις τη δύναμη των συναισθημάτων σου για να είσαι πιο παραγωγική και να αναλάβεις πρωτοβουλία. Σε αυτή τη φάση καλύτερα να παρατηρήσεις και να εξετάσεις στρατηγικές από το να πάρεις αποφάσεις. Η ανάγκη ή η επιθυμία να επιστρέψεις σε ένα παλιό εργασιακό θέμα ή πλάνο είναι έντονη. Ανάλαβε τις ευθύνες σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεται να είσαι συναισθητικά αποστασιοποιημένη.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις