Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Σκέφτεσαι τη ζωή σου από μια εντελώς διαφορετική οπτική αναγνωρίζοντας ίσως κοινωνικές ανάγκες που δεν γνώριζες ότι είχες. Οι συμφωνίες που έχουν γίνει τώρα ενδεχομένως να επανεξεταστούν. Η  Σελήνη κινείται αργότερα στον ηλιακό 12ο οίκο σου και καλά θα κάνεις να ρίξεις τους ρυθμούς σου και να απολαύσεις μερικές μέρες προσωπικού χρόνου. Ωστόσο το μυαλό σου δεν μπορείς να το σταματήσεις καθώς ονειρεύεσαι και σχεδιάζεις στρατηγικές. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου χρειάζεται λίγη επιπλέον προσπάθεια προκειμένου να διατηρηθούν οι ισορροπίες. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις τη δυνατότητα παρά τις συνθήκες να φλερτάρεις.

Ταύρος: Σήμερα και αύριο είναι δυο μέρες που θα σε απασχολήσουν τα οικονομικά. Μπορεί να υπάρχουν νέες ευθύνες τώρα όμως καταφέρνεις να βρεις τις λύσεις. Η επικοινωνία στα εργασιακά έχει καλό αντίκτυπο για αυτό και καλό θα ήταν να τις επιδιώξεις. Επένδυσε στον ερωτικό σύντροφό σου συναισθηματικά και πέτα από πάνω σου κάθε ανασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, τηλέφωνα, ειδήσεις και επικοινωνία με φίλους γεμίζουν ευχάριστα τη μέρα σου.

Δίδυμοι: Τα συναισθήματα και οι επιθυμίες σου αυξάνονται σήμερα και αισθάνεσαι καλά. Η διάθεσή σου για περιπέτεια και ποικιλία συνεχίζεται. Η κίνηση της Σελήνης στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος τείνει να αναδείξει την πιο σοβαρή και υπεύθυνη πλευρά σου. Επίσης είσαι σε μια καλή κατάσταση για να θέσεις στόχους, ίσως και νέους και να αναζητήσεις τους τρόπους επίτευξής τους. Απόφυγε τις κόντρες και την εριστική συμπεριφορά απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η επιθυμία σου για φλερτ αυξάνεται.

Καρκίνος: Η επιθυμία σου να βγεις από το καβούκι σου σήμερα και όσο περνούν οι ώρες της ημέρας μεγαλώνει, καθώς και η ανάγκη σου να εστιάσεις στους ευρύτερους στόχους σου. Η μέρα επίσης έχει ισχυρή ενέργεια για την επίλυση γρίφων ή τη βαθύτερη διερεύνηση θεμάτων. Προστάτευσε τις συναδελφικές σχέσεις σου από διαφωνίες και εντάσεις. Οι συναισθηματικές ανασφάλειές σου σε κάνουν κτητική και έντονα απαιτητική απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία και η σεξουαλικότητά σου κάνουν θαύματα.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις