Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η σημερινή νέα Σελήνη μπορεί να σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις το πεδίο γύρω σου. Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζεις τους άλλους, σε βοηθάει στα σχέδιά σου. Διαπραγματεύεσαι και συμβιβάζεσαι όπου πρέπει. Θα γυρίσεις σελίδα στην κοινωνική σου ζωή και ειδικά με αυτούς που έχεις μια ιδιαίτερη σχέση. Μπορεί να υπάρξει μια σύγκρουση αλλά ο στόχος είναι να μπούνε τα πράγματα στη θέση τους. Βρες τη χρυσή τομή και βελτίωσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, διανύεις μια εξαιρετική περίοδο για τη συναισθηματική σου ζωή όπου μπορούν να συμβούν τα πάντα.

Ταύρος: Ενώ οι απογοητεύσεις διαδέχονταν η μια την άλλη, η σημερινή νέα Σελήνη σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις μια νέα αρχή στους τομείς που θεωρείς προβληματικούς στη ζωή σου. Οι συνθήκες στα εργασιακά αρχίζουν να βελτιώνονται και έτσι μπορείς να προγραμματίσεις και να βάλεις σε τάξη τα σχέδιά σου. Αν και μπορεί να καταπιεστείς σήμερα, θα πρέπει να ασχοληθείς ουσιαστικά με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το εργασιακό περιβάλλον σου αρχίζει να εξελίσσεται κάτι σημαντικό.

Δίδυμοι: Η σημερινή νέα Σελήνη εισάγει μια νέα αρχή στην αγάπη, το ρομαντισμό, τη δημιουργικότητα, τη διασκέδαση. Μπορεί να υπάρξουν εντάσεις με φίλους, ομάδες ή συνεργάτες και θα πρέπει να κάνεις το ζογκλέρ. Ακόμα κι έτσι το επίκεντρο θα πρέπει να είναι η τακτοποίηση της προσωπικής σου ζωής. Η μέρα στα εργασιακά εξελίσσεται ομαλά. Ο ερωτικός σύντροφος σου δείχνει τα συναισθήματα του με κάθε τρόπο. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις διάθεση για ανεμελιά και διασκέδαση.

Καρκίνος: Η ικανότητα να βλέπεις και τις δυο πλευρές μιας κατάστασης μπορεί να σου είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σήμερα. Οι συμβουλές σου μπορεί να αναζητηθούν και να εκτιμηθούν, καθώς και η ανταλλαγή ιδεών. Η νέα Σελήνη επηρεάζει τον τομέα του σπιτιού, της οικογένειας και της καρδιάς σου παρακινώντας σε να ηγηθείς ή να ξεκινήσεις κάτι φρέσκο στην προσωπική σου ζωής. Ιδανικές είναι οι συνθήκες για να κάνεις τις διορθωτικές σου κινήσεις στα εργασιακά. Λύσε προβλήματα ή διέγραψέ τα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια επανασύνδεση είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις