Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η Σελήνη περνά τη μέρα στον κοινωνικό σου τομέα υπηρετώντας την αφύπνιση της επιθυμίας και της ανάγκης σου. Είναι μια καλή στιγμή για να συνδεθείς με τα όνειρα, τις ελπίδες και τους στόχους σου.

Οι ημιτελείς δραστηριότητες μπορεί να σε επιβαρύνουν καθώς η μέρα προχωρά και πλησιάζουμε σε μια μικρή πρόκληση Ερμή – Ποσειδώνα. Αντικρουόμενες επιλογές βρίσκονται στο τραπέζι και δημιουργείτεαι αναποφασιστικότητα. Εμπιστεύσου τον αγαπημένο σου και άνοιξέ του την καρδιά σου. Εσύ που είσαι μόνη, η αναποφασιστικότητα και τα διλήμματα δεν σου επιτρέπουν να εντοπίσεις ευκαιρίες.

Ταύρος: Σήμερα μπορεί να σκέφτεσαι ή να αξιολογείς τους στόχους ζωής σου και τη γενική κατεύθυνσή σου. Οι ευθύνες μεγαλώνουν και πρέπει να βρεις τρόπους να αποφορτίζεσαι και να διατηρείς ακμαία τη σκέψη και τις αντοχές σου. Μπορεί να υπάρξει μια μικρή έλλειψη εμπιστοσύνης σχετικά με πρόσφατες αποφάσεις ή επιλογές.

Με τη στάση σου απέναντι στον αγαπημένο σου του δημιουργείς ανασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, νιώθεις αβεβαιότητα για τη συναισθηματική σου ζωή.

Δίδυμοι: Θα μπορούσε σήμερα να παρουσιαστεί μια ευκαιρία να επιδιώξεις ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον απελευθερώνοντάς σε από έντονα συναισθήματα ή μπορεί να υπάρξει μια ευκαιρία να απολαύσεις μια αλλαγή σκηνικού.

Ικανοποιητικές αποφάσεις είναι δύσκολο να παρθούν στα εργασιακά. Δίνεις υπερβολική σημασία στις λεπτομέρειες και χάνεις την ουσία στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, δεύτερες σκέψεις δεν σε αφήνουν να απολαύσεις στιγμές.

Καρκίνος: Είναι καιρός να επιτρέψεις στον εαυτό σου να νιώσεις τα πραγματικά συναισθήματά σου και όχι να αποκολληθείς από αυτά. Καθώς προχωρά η μέρα πιθανά να έχεις πρόβλημα συγκέντρωσης στα γεγονότα και τους αριθμούς και να διαπιστώσεις πως το μυαλό σου τρέχει αλλού.

Μίλησε για όλα αυτά που αισθάνεσαι στον αγαπημένο σου και να είσαι βέβαιη πως θα σε καταλάβει. Εσύ που είσαι μόνη, αναζητάς περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά για αυτό δεν ασχολείσαι με εφήμερες καταστάσεις και γνωριμίες.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις