Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 19 ουνίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Ενώ ο Ερμής και η Αφροδίτη βρίσκονται σε ανάδρομη πορεία, ο κυβερνήτης σου Άρης έρχεται σε αρμονία με τον τυχερό Δία και διευκολύνει τα σχέδιά σου. Επίσης, μια ευθυγράμμιση του Ήλιου με τον αληθινό βόρειο κόμβο της Σελήνης στους Διδύμους, σε ενθαρρύνει να βελτιώσεις και να επιδιώξεις τους στόχους σου. Ένας ευγενικός ανταγωνισμός στα εργασιακά σου δίνει κίνητρα και περισσότερη δύναμη για επιτυχία. Φρόντισε να οργανώσεις κάτι διαφορετικό απόψε για τον ερωτικό σύντροφό σου που θα του υπενθυμίσει την αφοσίωσή σου. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις την απόλυτη αίσθηση πως κάτι καλό θα συμβεί στη ζωή σου.

Ταύρος: Με την ανάδρομη Αφροδίτη στον τομέα των πόρων σου και τη σημερινή ευθυγράμμιση του Ήλιου με τον αληθινό κόμβο της Σελήνης στους Διδύμους, είναι καλή στιγμή να ελέγξεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά και τα ταλέντα σου. Οι πληροφορίες ή η έμπνευση που σου έρχονται στα εργασιακά, μπορούν να σε βοηθήσουν να οδηγηθείς σε μια πορεία προς περισσότερη ανεξαρτησία και ένα ισχυρότερο αίσθημα ασφάλειας. Βάλε για λίγο στην άκρη τα δικά σου απόψε και ασχολήσου περισσότερο με τα του συντρόφου σου. Εσύ που είσαι μόνη, επιθυμία και ένστικτο απόψε πιθανά να σου δημιουργήσουν ψευδαισθήσεις.

Δίδυμοι: Ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με το Βόρειο κόμβο στο δικό σου ζώδιο, ανεβάζοντας την αίσθηση της υπερηφάνειας για τον εαυτό σου και το προς τα που πηγαίνεις. Εξετάζεις θέματα ανεξαρτησίας, προσωπικού θάρρους και αποτελεσματικότητας, μαθαίνοντας να ξεπερνάς τους φόβους και να εμπιστεύεσαι τα ένστικτά σου. Η ακεραιότητά σου στα εργασιακά ξεχώρισε και ξεχωρίζει. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου θα έλεγε κανείς πως βρίσκεται σε ένα καλό επίπεδο. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε απόψε με τη λάμψη και δύναμη της Σελήνης να γοητεύσεις τους πάντες.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις