Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Με τη μετακίνηση της Σελήνης στο δεύτερο μισό της ημέρας στο ηλιακό 7ο οίκο σου, η διάθεση σου για σύνδεση και επαφή με τους άλλους μεγαλώνει. Τα οφέλη ενός φίλου, συνεργάτη ή ενός συστήματος υποστήριξης γίνεται προφανή. Επένδυσε λοιπόν στις σχέσεις σου και θα ωφεληθείς σημαντικά. Τρυφερές και συναισθηματικές είναι οι στιγμές που περνάς με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η γνωριμία της ζωής σου θα προκύψει από εκεί που δεν το περιμένεις, γι’ αυτό προετοιμάσου ανάλογα.

Ταύρος: Η Σελήνη σήμερα κατευθύνεται στον τομέα εργασίας και υγείας σου και έχεις την τάση να ασχολείσαι περισσότερο με τις λεπτομέρειες και τα προβλήματα τους. Η επίλυση τους είναι ευνοϊκότερη. Σήμερα, το πρωί μην εμπιστεύεσαι όλα όσα ακούς, αλλά τις δικές σου απόψεις και κρίσεις. Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να ευχαριστήσεις τον ερωτικό σύντροφο σου, γι’ αυτό πάρε πρωτοβουλίες και κάν’ το. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να φλερτάρεις με διακριτικότητα βέβαια.

Δίδυμοι: Ο Ερμής συνδέεται δημιουργικά με τον Κρόνο και τον Χείρωνα και μπορείς να αισθάνεσαι πιο ασφαλής με τις ικανότητες σου. Μπορείς να βρεις τρόπους ή να κάνεις σχέδια που θα σε βοηθήσουν να επεκτείνεις τους προσωπικούς σου ορίζοντες. Να θυμάσαι πως η κοινωνικότητα σου θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη σου. Απόλαυσε τις στιγμές με τον ερωτικό σύντροφο σου, τα παιδιά ή την οικογένεια. Εσύ που είσαι μόνη, το άτομο που σε ενδιαφέρει είναι έτοιμο να παραδοθεί στις προκλήσεις και καλέσματα σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις