Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Οι σημερινές ενέργειες τείνουν να προκαλούν τα πάθη ή την ανάγκη σου για δράση, ειδικά όσο προχωρά η μέρα και κατευθυνόμαστε προς ένα τετράγωνο Άρη – Δία. Μπορεί να υπάρξει μια ισχυρή παρόρμηση να διορθώσεις ζητήματα που σχετίζονται με χρήματα ή να αναλάβεις ένα φιλόδοξο έργο. Ενώ υπάρχει το θάρρος και η αυτοπεποίθηση για να ξεκινήσεις θα πρέπει να εξημερώσεις τις παρορμήσεις σου. Εξέτασε πιθανότητες που θα μπορούσαν να δώσουν ώθηση στα εργασιακά σχέδια σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου χρειάζεται μια ανανέωση. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου το ένστικτό σου και μάθε να περιμένεις.

Ταύρος: Τα επίπεδα ενέργειάς σου είναι πολύ υψηλά αυτές τις μέρες και σήμερα που ο Άρης κατευθύνεται προς τον Δία παράγει θαρραλέα και τολμηρή διάθεση. Η ανεξαρτησία και η ελευθερία σου είναι πιο σημαντικά για σένα περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Η Σελήνη περά τη μέρα στο δικό σου ζώδιο ενισχύοντας περαιτέρω το συναισθηματικό σου βαρόμετρο. Διοχέτευσε σωστά την ενέργειά σου στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρασύρεσαι από γνωριμίες που δεν έχουν να σου δώσουν κάτι ουσιαστικό.

Δίδυμοι: Οι σημερινές μετακινήσεις τείνουν να σε κρατούν στο παρασκήνιο για ξεκούραση και αναπλήρωση, αλλά επίσης προκαλούν έντονα συναισθήματα και επιθυμία για δράση. Ειδικά καθώς προχωρά η μέρα η τάση να ξεπεράσεις τα όριά σου ή να υπερβάλεις είναι έντονη. Οι υποσχέσεις απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου μπορεί να είναι καλοπροαίρετες και θα μπορούσαν να ειπωθούν στη ζέστη της στιγμής όμως θα είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι με νέες γνωριμίες.

Καρκίνος: Σήμερα φαίνεται να είσαι ενθουσιασμένη και να σου δίνονται κίνητρα, ειδικά καθώς περνά η μέρα. Οι αποφάσεις που εμπλέκονται ή λαμβάνονται με φίλους μπορεί να είναι υπερβολικά βιαστικές. Το ίδιο ισχύει και για τις αποφάσεις που αφορούν στα εργασιακά. Υπάρχουν υπέροχα παθιασμένες στιγμές με τον αγαπημένο σου και συναισθήματα αγάπης, αρκεί να μην είσαι καταπιεστική. Το πολύ χρειάζεται έλεγχο. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες φαίνεται να ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις