Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 22 Μαϊου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 22 Μαϊου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Με τη νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο φιλικό για εσένα ζώδιο των Διδύμων είναι πιθανές νέες αρχές που σχετίζονται με την επικοινωνία, με τις συνδέσεις και μετακινήσεις. Οι σωστές κοινωνικές σχέσεις θα ενισχύσουν και θα βοηθήσουν τα επαγγελματικά σχέδιά σου. Κάντε πράγματα απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου, που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ ευνοείται αυτό το διάστημα.

Ταύρος: Η νέα Σελήνη σήμερα σε συνδυασμό με το τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου εξυπηρετούν τα σχέδιά σου και βοηθούν στο να επανέλθει η αισιοδοξία σου. Συγκεντρώσου περισσότερο στα εργασιακά και προσπάθησε να μην εκτεθείς αφήνοντας εκκρεμότητες. Η ασφάλεια που εισπράττεις από τον ερωτικό σύντροφό σου να ξέρεις πως δεν είναι δεδομένη. Εσύ που είσαι μόνη, μην βιαστείς να ενθουσιαστείς με νέες γνωριμίες.

Δίδυμοι: Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο και ταυτόχρονα το τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου ευνοούν τα σχέδια, τις αλλαγές και τους στόχους σου. Μπορείς να πετύχεις αυτά που ονειρεύεσαι στα εργασιακά, αρκεί να πιστέψεις στον εαυτό σου. Το νέο φεγγάρι σου δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσεις το επίπεδο της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου, αρκεί να ξεβολευτείς λιγάκι και να λάβεις δράση. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου μπορεί να μαγνητίσει και να εντυπωσιάσει τους πάντες.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις