Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 23 Απριλίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Ο πλανητικός σου κυβερνήτης ο Άρης ξεκινά τη διέλευσή του στον τομέα της καρδιάς, του σπιτιού και της οικογένειας. Μέχρι τις 11/6 υπάρχει ιδιαίτερη έμφαση στη διαχείριση των εσωτερικών υποθέσεων η οποία αναμφίβολα μπορεί να είναι χαοτική ή ταραχώδης κατά καιρούς, αλλά πολύ παραγωγική σε άλλες στιγμές και καταστάσεις.

Σταθερότητα και σιγουριά σε εμπνέει η σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια ξαφνική γνωριμία ή εξομολόγηση σε εκπλήσσει ευχάριστα.

Ταύρος: Ο Άρης ξεκινά τη διέλευσή του στον ηλιακό 3ο οίκο σου κι αυτή η διέλευση θα ενεργοποιήσει τις καθημερινές υποθέσεις σου, τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα, τις συνομιλίες και τις συνδέσεις σου. Ανυπόμονες κινήσεις όμως ή επικοινωνίες μπορεί και πρέπει να αποφευχθούν.

Ο Ερμής και ο Ουρανός κατευθύνονται προς μια ευθυγράμμιση στο ζώδιό σου, βοηθώντας σε να ανησυχείς λιγότερο για προβλήματα και να εντοπίσεις ευκαιρίες. Απόλαυσε τις στιγμές που είσαι με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, αναμένονται ευχάριστες εκπλήξεις.

Δίδυμοι: Ο Άρης περνά στον 2ο ηλιακό σου οίκο διεγείροντας την επιθυμία σου να κάνεις τη ζωή σου πιο άνετη, ισχυρή και ασφαλή. Αυτή η διέλευση του Άρη μπορεί να σε ωθήσει να βρεις περισσότερα χρήματα ή να διευθετήσεις ένα οικονομικό θέμα.

Είσαι εξαιρετικά επινοητική στα εργασιακά κι αυτό αναγνωρίζεται. Οι ισορροπίες στη συναισθηματική σου ζωή ανακτώνται είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, είτε είσαι ακόμα μόνη.

Καρκίνος: Οι σημερινές ενέργειες και επικοινωνίες μπορούν να πυροδοτήσουν νέες κατευθύνσεις για τις σκέψεις σου και ίσως μερικές συναρπαστικές νέες ιδέες. Άκουσε τη διαίσθησή σου καθώς ονειρεύεσαι νέους τρόπους για να επιδιώξεις μακροπρόθεσμους στόχους ευτυχίας ή στρατηγικές.

Η συνεργασία και η ανταλλαγή ιδεών μπορεί να είναι καρποφόρες. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου σταθεροποιείται και σου εμπνέει την ασφάλεια που χρειάζεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, ξαφνικά και αναπάντεχα γεγονότα σε εκπλήσσουν ευχάριστα.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις