Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Οι σημερινές διελεύσεις είναι ισχυρές για μεταμόρφωση και θεραπεία για αυτό επιδίωξε να αποφύγεις την προσκόλληση σε ό,τι είναι οικείο και κυρίως αν σε κρατά πίσω από τους στόχους σου. Οι εσωτερικές πιέσεις τείνουν να εκτονώνονται καθώς η μέρα προχωρά και η διαίσθηση αλλά και η λογική σε οδηγούν σε σωστές αποφάσεις και ενέργειες.

Είναι μια καλή στιγμή για να μάθεις πολύτιμες πληροφορίες αλλά και να αναπτύξεις τις δεξιότητές σου. Η καλή και ειλικρινής επικοινωνία με τον αγαπημένο σου εξασφαλίζουν μια όμορφη και ρομαντική βραδιά έτσι όπως αρμόζει και στις γιορταστικές μέρες άλλωστε. Εάν είσαι μόνη, επικοινωνίες με παλιούς αγαπημένους και φίλους σε κάνουν να αισθάνεσαι αισιοδοξία.

Ταύρος: Στόχος σου είναι να ρίξεις μια νέα ματιά σε τυχόν απογοητευτικές καταστάσεις κάνοντας ένα βήμα πίσω και βλέποντας τι είναι αυτό που μπορεί να σε εμπόδιζε μέχρι σήμερα. Οι σημερινές διελεύσεις είναι ισχυρές για την επίλυση προβλημάτων.

Πρόσεξε την ανυπομονησία που μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα, εντυπώσεις ή αποφάσεις. Η μέρα είναι ισχυρή για δραστηριότητες που προάγουν τη σωματική και συναισθηματική θεραπεία. Η ειρήνη με το παρελθόν σε απελευθερώνει και σε γαληνεύει.

Δίδυμοι: Η ανυπομονησία σήμερα μπορεί να επηρεάσει τη μέρα σου και την ομαλή εξέλιξη των υποθέσεών σου. Η βοήθεια ενός φίλου ή γνωστού σου δίνει μια πραγματική ώθηση προς τα εμπρός. Οι κοινωνικές δραστηριότητες επίσης ή η δικτύωση είναι ενισχυτικές και ευχάριστες.

Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και έτσι τα συνήθη τραπέζια και οι συναντήσεις μαζί τους είναι ευχάριστες και ενδυναμωτικές. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά αυτές τις μέρες θα σε θυμηθούν άνθρωποι που δεν φαντάζεσαι.

Καρκίνος: Η Σελήνη μετακινείται στον ηλιακό 3ο οίκο σου για λίγο περισσότερο από δυο μέρες ενθαρρύνοντας σε να διαφοροποιηθείς. Αν και είσαι λίγο πιο επικοινωνιακή είναι καλύτερο να αποφύγεις να αναλάβεις πάρα πολλά. Επίσης, μην παίρνεις τα πράγματα πολύ προσωπικά και απογοητεύεσαι χωρίς λόγο.

Το να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν δεν είναι πάντα μια εύκολη διαδικασία αλλά σήμερα νιώθεις έτοιμη να το κάνεις, ιδιαίτερα σε ό,τι σχετίζεται με τα συναισθηματικά.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις