Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Σήμερα μπορεί να αισθανθείς έντονα την ανάγκη να εργαστείς για σαφείς και ξεκάθαρους στόχους. Μπορείς να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στις μελλοντικές επαγγελματικές φιλοδοξίες σου. Οι παράλογες απαιτήσεις σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου διαταράσσουν τις ισορροπίες. Εσύ που είσαι μόνη, εντόπισε τις ευκαιρίες που σου δίνονται μέσα από τον εργασιακό και κοινωνικό χώρο σου.

Ταύρος: Ανησυχείς σήμερα για καταστάσεις και υποθέσεις που έχεις αφήσει στη μέση κι αυτό σου ρίχνει λίγο τη διάθεση. Ξεπέρασε τις ανασφάλειές σου που φαίνεται να έχουν έρθει στην επιφάνεια και άκουσε το ένστικτό σου. Πιθανά να επιστρέψεις σε ένα πρόβλημα στα εργασιακά ή και να επανέλθει, καθώς και να αντιμετωπίσεις μια κριτική. Τάσεις εσωστρέφειας σε απομονώνουν από τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην μείνεις κλεισμένη στο σπίτι και στον εαυτό σου.

Δίδυμοι: Με έντονη δραστηριότητα γύρω από επαγγελματικά θέματα ξεκινάς τη μέρα σου. Πολλά ραντεβού, συναντήσεις και επαφές που χρειάζονται την προσοχή σου, μιας και φαίνεται να είναι και καθοριστικά για την εξέλιξη της καριέρας σου. Τα αισθηματικά σου ζητήματα φαίνεται να τα περνάς σε δεύτερη μοίρα, για αυτό μην εκπλαγείς αν ο σύντροφός σου αρχίζει την γκρίνια και τα παράπονα. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για ευχάριστες εκπλήξεις, νέες γνωριμίες και μάλιστα αιφνίδιες, που θα σε ταράξουν για τα καλά.

Καρκίνος: Παρόλο που νιώθεις την ανάγκη απόδρασης από τις υποχρεώσεις και τα τρεξίματα της μέρας, θα αναγκαστείς να προσαρμοστείς. Απόφυγε τις ριψοκίνδυνες ενέργειες και αποφάσεις στα εργασιακά, μέχρι τουλάχιστον να καταλαγιάσουν λιγάκι τα πράγματα. Η σχέση με τον σύντροφό σου, σου παρέχει την ασφάλεια και τη σιγουριά που αναζητάς όμως σου λείπει το σασπένς και το χρώμα. Πάρε λοιπόν εσύ την κατάσταση στα χέρια σου και συμπλήρωσε τα συστατικά που σου λείπουν. Εσύ που είσαι μόνη, μην πιστεύεις εύκολα σε όρκους και υποσχέσεις από άτομα που δεν τήρησαν τίποτα από όλα αυτά στο παρελθόν.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις