Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η Σελήνη μετακινείται στον τομέα των πόρων σου καθώς αποχωρεί από το δικό σου ζώδιο. Είναι μια καλή περίοδος για να αξιολογήσεις σωστά τις καταστάσεις και τις συνθήκες προτού προχωρήσεις μπροστά.

Το μυαλό σου σήμερα έχει την τάση να περιπλανιέται και η υπομονή για να ασχοληθείς με τις λεπτομέρειες είναι περιορισμένη. Παρόλα αυτά πρέπει να εμπιστευτείς τις ιδέες σου για χρήμα και εργασία. Μην αναζητάς την ασφάλεια στη σχέση με τον αγαπημένο σου επιβάλλοντας του τις δικές σου απόψεις και επιθυμίες. Εσύ που είσαι μόνη, το άτομο που σε ενδιαφέρει αρχίζει να ανταποκρίνεται.

Ταύρος: Η Σελήνη μετακινείται στο δικό σου ζώδιο και τα συναισθήματα βγαίνουν δυναμικά στην επιφάνεια. Ωστόσο μια μικρή αμφισβητήσιμη πτυχή του Ερμή μπορεί να δυσκολέψει τις αποφάσεις σου. Κάποιες συνομιλίες στα εργασιακά μπορεί να παρεκτραπούν.

Επίσης μπορεί να νιώσεις ότι αμφιταλαντεύεσαι μεταξύ της επιθυμίας και της λογικής. Πάρε πρωτοβουλίες και εντυπωσίασε τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, είναι μια καλή περίοδος για να φλερτάρεις και να διεκδικήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Δίδυμοι: Η Σελήνη σήμερα μετακινείται στον τομέα της ιδιωτικότητας σου και σε ελκύουν περισσότερο λιτές ή παρασκηνιακές δραστηριότητες.

Μπορεί να θελήσεις να λύσεις ένα πρόβλημα ή να επικεντρωθείς σε ένα συγκεκριμένο έργο, αλλά η ανησυχία εμποδίζει το μυαλό σου να επικεντρωθεί σε αυτό. Μην διακινδυνεύεις τις ισορροπίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην εμπιστεύεσαι εύκολα μεγάλα λόγια και υποσχέσεις.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις