Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 28 Μαϊου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 28 Μαϊου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των ευθυνών σου, της καριέρας και των μακροπρόθεσμων στόχων σου. Με τον Ερμή και την Αφροδίτη να ευθυγραμμίζονται στον τομέα των επικοινωνιών σου, σου δίνεται μια νέα προοπτική και η δυνατότητα να λάβεις δράση.

Μπορείς να πετύχεις πολλά σήμερα με τη δύναμη των λέξεων προτού αρχίσει την ανάδρομη πορεία του ο Ερμής. Συναισθηματικά έχεις την ανάγκη να πλησιάσεις τον αγαπημένο σου και να καλύψεις κενά ή λάθη. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς και έχεις τη δυνατότητα να γοητεύσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ταύρος: Η αρμονία μεταξύ του Ουρανού και της Σελήνης σου προσφέρει μια ωραία ψυχική ενέργεια κι έτσι μπορείς να διδάξεις, να μοιραστείς, να εξερευνήσεις ακόμα να αλλάξεις και γνώμη. Συνάδελφοι και συνεργάτες ανταποκρίνονται θετικά στις ιδέες σου και η δικτύωση σου προσφέρει πολύτιμη βοήθεια.

Πλησιάζουμε προς την ανάδρομη πορεία του Ερμή και ίσως θελήσεις να εξετάσεις πιο προσεκτικά κάποιες αγορές ή δεσμεύσεις σου. Η ατμόσφαιρα στη σχέση με τον αγαπημένο σου είναι γλυκιά και ρομαντική. Εσύ που είσαι μόνη, η αυτοπεποίθησή σου είναι ανεβασμένη κι αυτό σε κάνει πιο σαγηνευτική.

Δίδυμοι: Η αναζήτηση κρυφών απαντήσεων και κινήτρων μπορεί να εμπλουτίσει τη ζωή σου αν χρησιμοποιηθεί με σύνεση. Ο Ερμής και η Αφροδίτη εναρμονίζονται και οι άλλοι ζητούν τη γνώμη, τη συμβουλή και τη βοήθειά σου, κάτι που ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου και σε γεμίζει ενέργεια.

Μια συζήτηση με τον αγαπημένο σου μπορεί να λύσει αρκετά προβλήματα και να σε κάνει να νιώσεις πιο ασφαλής. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και απόλαυσε το φλερτ.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις