Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Ο Δίας μόλις ξεκίνησε τον ανάδρομο κύκλο του ξεκινώντας από τον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής. Μπορεί να είσαι πιο στοχαστική και ίσως να επανεξετάσεις συγκεκριμένους στόχους και έργα που έχουν πάρει πάρα πολύ χρόνο και ενέργεια.

Αυτή η ανάδρομη πορεία θα συνεχιστεί έως τις 23/11 και αν έχεις αποτραβηχτεί λίγο πολύ για το καλό σου ή αν ήσουν απασχολημένη με τη φροντίδα των άλλων που αγνόησες τις δικές σου ανάγκες, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή για βήματα προς την ισορροπία της ζυγαριάς. Σήμερα χρειάζεσαι χρόνο για να συγκεντρωθείς.

Δίδυμοι: Η επανασύνδεση με παλιούς φίλους, όνειρα ή σχέδια μπορεί να είναι πολύ ωφέλιμη τώρα που ο Δίας είναι ανάδρομος. Αναγνώρισε ότι υπάρχει ένας χρόνος για να σπρώξεις τα πράγματα προς τα εμπρός και ένας χρόνος να παρατηρήσεις και να προβληματιστείς.

Αυτός ο ανάδρομος κύκλος του Δία που διαρκεί έως τις 23/11 ευνοεί το δεύτερο. Σήμερα η περιέργεια σου είναι έντονη και η ταξινόμηση των πραγμάτων έρχεται φυσικά καθιστώντας εύκολο να εκφράσεις λεκτικά αυτό που θέλεις.

Καρκίνος: Ο Δίας μόλις ξεκίνησε τον ετήσιο ανάδρομο κύκλο του και ξεκινάς μια αναζήτηση για καλύτερη κατανόηση του τι πραγματικά σε παρακινεί και σε ενθουσιάζει. Μπορείς να επιστρέψεις σε παλιές μελέτες και έργα προς όφελος σου και είναι σοφό να ρυθμίσεις τον εαυτό σου ή να μειώσεις τους τόνους στα σημεία όπου έχεις κάνει υπερβολές.

Είναι καλύτερος χρόνος για να αποκομίσεις τις ανταμοιβές των πρόσφατων επιτυχιών και να εστιάσεις την ενέργεια σου σε εκείνα τα έργα που βρίσκονται υπό εξέλιξη αντί να αναλάβεις κάτι νέο.

Λέων: Ο Δίας μόλις έγινε ανάδρομος και συνεχίζεις να νιώθεις την επιθυμία να βγεις έξω και να ανακαλύψεις νέα πράγματα. Αυτή η ανάδρομη πορεία μπορεί να περιλαμβάνει κάποιο φυσικό μετριασμό του ενθουσιασμού σου.

Μπορεί να χρειαστεί να δώσεις έμφαση σε κάποιες περιπετειώδεις δραστηριότητες που αναζητούν ευχαρίστηση αλλά στην πορεία οι προσδοκίες επανέρχονται στη γη κάτι που ενδυναμώνει. Σήμερα η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο σου, συναντώντας τον Ερμή εκεί και η επιθυμία σου να εκφραστείς είναι πιο δυνατή απ’ το συνηθισμένο.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις