Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η Σελήνη περνά τη μέρα στον δημιουργικό σου τομέα και ψάχνεις τρόπους να απολαύσεις και να εκφραστείς. Η ελαφριά ψυχαγωγία είναι ένας καλός τρόπος συναισθηματικής αποτοξίνωσης.

Αργότερα σήμερα κατευθυνόμαστε προς ένα τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου και η κοινωνική σου ζωή μπορεί να είναι κατώτερη των προσδοκιών σου κατά κάποιο τρόπο. Μπορείς να ακολουθήσεις και να χρησιμοποιήσεις τις στρατηγικές σου στα εργασιακά. Η συναισθηματική σου ζωή ευνοείται.

Ταύρος: Η σημερινή μέρα είναι δυνατή για να βρεις λύσεις σε πρακτικά θέματα και διλήμματα. Η επιθυμία για επιβράδυνση συνεχίζεται όμως μπορείς να καταλήξεις σε πολύτιμες ιδέες και μεθόδους για να αναπτύξεις πιο υγιεινές ρουτίνες και συνήθειες.

Καθώς η μέρα προχωρά ένα τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου μπορεί να σου υπενθυμίζει έναν τομέα της ζωής σου που απαιτεί υπομονή. Ωστόσο μπορεί να μην αποκτήσεις αυτό που θέλεις αμέσως, πιθανώς λόγω καριέρας ή άλλων ευθυνών και περιορισμών. Η συναισθηματική σου ζωή προστατεύεται από την Αφροδίτη.

Δίδυμοι: Αν και είναι μια εξαιρετική στιγμή για να σκεφτείς λύσεις σε προβλήματα το επικείμενο τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου μπορεί να σε φέρει σε μια απογοητευτική πραγματικότητα για ένα έργο ή μια κατάσταση.

Επιδίωξε να ανακαλύψεις τρόπους για να αντιμετωπίσεις τα εμπόδια αντί να αισθανθείς αποθαρρημένη για πολύ καιρό. Ωστόσο η εκπλήρωση των ευθυνών και η εξέλιξη της δουλειάς σου μπορεί να είναι αργή αλλά σταθερή. Επίλεξε να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να αναμένεις εκπλήξεις.

Καρκίνος: Οι ενέργειες σήμερα είναι καλές ίσως και μοναδικές για να φτιάξεις, να εξοικονομήσεις ή να ξοδέψεις χρήματα κι έτσι απολαμβάνεις τη δουλειά. Με ένα τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου να μπαίνει στο παιχνίδι όσο προχωρά η μέρα θα μπορούσες να αντιμετωπίσεις προσωρινές αμφιβολίες για πρόσφατα έργα ή σχέσεις.

Η επιβράδυνση των ρυθμών σου είναι μια καλή επιλογή που θα σου επιφέρει καλύτερα αποτελέσματα. Να είσαι πιο υπομονετική με τον αγαπημένο σου αυτό το διάστημα. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και άλλαξε νοοτροπίες.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις