Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Ο Ερμής ξεκινά την ορθόδρομη πορεία του κι αν κοιτάξεις πίσω μπορείς να εξετάσεις, να επεξεργαστείς τα πράγματα και να αρχίσεις να απολαμβάνεις τις ανταμοιβές αυτών των προσπαθειών τις επόμενες μέρες. Σταδιακά θα κάνεις πιο ενημερωμένες και σωστές επιλογές καθώς έρχονται νέες πληροφορίες.

Να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική με τις λεπτομέρειες και τις οδηγίες σήμερα καθώς συμβαίνουν οι αλλαγές, αλλά οι οικονομικές καθυστερήσεις συνεχίζονται. Το συναίσθημα παίζει καθοριστικό ρόλο για την ψυχολογία σου.

Δίδυμοι: Σήμερα ο Ερμής ξεκινά την ορθόδρομη πορεία του και θα διαπιστώσεις πως κάποιες πρόσφατες προβληματικές περιοχές αρχίζουν να ξεμπερδεύονται. Μέχρι τις 13/6 πρόσεξε να μην είσαι ο χειρότερος εχθρός του εαυτού σου.

Στόχος σου λοιπόν θα πρέπει να είναι το να παρατηρείς και να περιμένεις προτού αποφασίσεις. Με τη διέλευση Ήλιου – Πλούτωνα είναι καλύτερο να προσδιορίσεις εάν κάτι ενεργοποιεί ελεγκτική ή καταναγκαστική συμπεριφορά, ώστε να καταφέρεις να εργαστείς για την πραγματοποίηση των στόχων σου.

Καρκίνος: Οι προβληματικές περιοχές δεν θα εξαφανιστούν αμέσως καθώς ο Ερμής επιστρέφει αργά στην κανονική του ταχύτητα τις επόμενες μέρες. Μπορεί να προκύψουν πληροφορίες που σε βοηθούν να πάρεις καλύτερες αποφάσεις και να κάνεις σωστότερες επιλογές.

Αύξηση καθυστερήσεων σε τομείς που σχετίζονται με τη φιλία, τις επικοινωνίες και τις μεταφορές είναι ακόμα αναμενόμενες. Με τη διέλευση Ήλιου – Πλούτωνα επίσης στο παιχνίδι σήμερα πρόσεξε για ψυχαναγκαστική συμπεριφορά εάν το άγχος αφεθεί ανεξέλεγκτο.

Λέων: Νωρίς σήμερα ο Ερμής τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του. Οι ενέργειες είναι μεταβατικές και θα είναι καλύτερο να βασιστείς στην υπομονή. Μην βιαστείς να θέσεις σε εφαρμογή νέα σχέδια. Αφιέρωσε λίγο χρόνο καθώς ο Ερμής σταδιακά θα επιστρέψει στην κανονική του ταχύτητα.

Αργότερα σήμερα μια μικρή, αλλά προκλητική όψη μπορεί να προκαλέσει κάποιες εντάσεις γύρω από εξαιρετικά απαιτητικούς στόχους σου στη δουλειά ή στην καθημερινότητα. Αυτό μπορεί να επηρεάσει την απόλαυση σε άλλους τομείς της ζωής σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις