Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 30 Απριλίου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 30 Απριλίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η σημερινή ευθυγράμμιση Ήλιου – Κρόνου ενθαρρύνει την ανάγκη σου για καινοτομία και έμπνευση στα οικονομικά, επιχειρησιακά, τη δημιουργικότητα και τα ταλέντα σου. Είναι καιρός να αγκαλιάσεις την αλλαγή και να αποδεχτείς το απρόβλεπτο που μερικές φορές μπορεί να φέρει συναρπαστικές, νέες δυνατότητες.

Ενώ κάποια πράγματα μπορεί σήμερα να μην πάνε έτσι όπως τα έχεις προγραμματίσει, θα υπάρξουν αξιόλογες πραγματοποιήσεις και παρακάμψεις. Η συναισθηματική σου ζωή παίρνει τα πάνω της.

Ταύρος: Ο Ήλιος και ο Ουρανός ευθυγραμμίζονται στο ζώδιό σου φέρνοντας ισχυρή προσωπική ενέργεια. Σήμερα έχεις μια δυσανεξία στους περιορισμούς, καθώς προσπαθείς να απελευθερωθείς από εκείνα τα πράγματα που εμποδίζουν την ανάπτυξη και εξέλιξή σου.

Η Σελήνη μετακινείται στον 9ο ηλιακό σου οίκο ενισχύοντας περαιτέρω την επιθυμία να βγεις από τη ρουτίνα. Μην κρατάς τον ερωτικό σύντροφό σου μακριά από τα όσα προσωπικά σε απασχολούν. Εσύ που είσαι μόνη, δώσε χρόνο στην εξέλιξη νέων γνωριμιών.

Δίδυμοι: Οι μεταφορές σήμερα φωτίζουν αυτά που σε εμπνέουν και σε ενθουσιάζουν. Ο Ήλιος και ο Ουρανός ευθυγραμμίζονται και τα σημερινά γεγονότα ή οι συνειδητοποιήσεις μπορούν να ανοίξουν τις πόρτες σε μια διαδικασία θεραπείας ή μιας καινούριας αρχής.

Μια εσωτερική ανησυχία δεν σου επιτρέπει να συγκεντρωθείς στα εργασιακά. Ο ερωτικός σύντροφός σου διατίθεται να σταθεί δίπλα σου στα δύσκολα και τα εύκολα. Εσύ που είσαι μόνη, ίσως η μέρα να σου δημιουργήσει μια μελαγχολία.

Καρκίνος: Η ετήσια ευθυγράμμιση του Ήλιου με τον Ουρανό είναι μια ισχυρή επιρροή για την κοινωνική σου ζωή και τα χρήματα. Μπορείς να διευρύνεις τους ορίζοντές σου μέσω της δικτύωσης ή μπορεί να υπάρξει κάποια αναζωογόνηση σε μια σχέση.

Ο Ουρανός επίσης σε βοηθά να αποκολληθείς από κάποιες περιοχές όπου έχεις προσκολληθεί. Νιώθεις ανανεωμένη κι αυτό περνά θετικά και στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιες επικοινωνίες ανεβάζουν τη διάθεσή σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις