Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Αυτή είναι μια μέρα που ευνοεί το δέσιμο με τους άλλους, αλλά και την επαφή με τον εαυτό σου. Μπορεί επίσης να νιώσεις έντονη την επιθυμία να ανέβεις λίγο ψηλότερα επαγγελματικά ή να βρεις στήριξη. Το κλειδί είναι να το κάνεις με μέτρο και να αποφύγεις τις υπερβολές.

Πρόσεχε μην μπεις στον πειρασμό να υπερβάλεις με διασκεδάσεις και απολαύσεις, ώστε να ξεφύγεις ή να καλύψεις προβλήματα. Θα είναι απλά μια προσωρινή λύση που μόνο θα καθυστερήσει τα πράγματα και θα αυξήσει τα συναισθήματα ενοχής.

Δίδυμοι: Εστιάζεις στη συνεργασία και στις αλληλεπιδράσεις περισσότερο από το συνηθισμένο σήμερα. Φέρνεις πνεύμα αποδοχής στις σχέσεις σου και απολαμβάνεις τη συνεργασία.

Ωστόσο μια αντίθεση Αφροδίτης – Δία παίζει σήμερα και αύριο και μέσα από διαφωνίες ή διλήμματα θα καταλήξεις σε μια καλύτερη κατανόηση μιας κατάστασης. Στο μεταξύ το να ξεπεράσεις τα όρια σου είναι ένας πειρασμός. Μπορεί να βιώσεις υπερβολές ή δράματα με φίλους ή εραστές αλλά θα πρέπει να προσέξεις.

Καρκίνος: Η Σελήνη περνά στον τομέα της δουλειάς και της ρουτίνας σου σήμερα και μπορεί να είσαι ανυπόμονη να φροντίσεις τις λεπτομέρειες. Αυτή η διέλευση της Σελήνης, σου υπενθυμίζει τη σημασία του να φέρεις μια ισορροπία στη ζωή σου. Σήμερα και αύριο ωστόσο μπορεί να υπάρχει μια τάση να υπερεκτιμάς τον εαυτό σου.

Η προσωπική σου ζωή και η επαγγελματική μπορεί να μοιάζει ότι έρχονται σε αντιπαράθεση, να ξέρεις όμως ότι δεν τίθεται θέμα επιλογής, αλλά ισορροπίας και συμβιβασμών.

Λέων: Απολαμβάνεις να μοιράζεσαι τις ιδέες σου και να συνδέεσαι με τους άλλους. Η συνεργασία φέρνει ανταμοιβές και πιθανώς κάποια ουσιαστική ανατροφοδότηση. Ωστόσο με μια αντίθεση Αφροδίτης – Δία να επηρεάζει το σήμερα και το αύριο υπάρχει κάποια τάση υπέρβασης.

Αυτή η διέλευση τείνει να σε ενθαρρύνει να φτάσεις ψηλότερα αλλά ίσως να το παρακάνεις, ιδιαίτερα αν δεν είσαι σε επαφή με αυτό που πραγματικά θέλεις. Πρόσεξε μην εναποθέσεις τις ελπίδες σου σε πράγματα που ακόμα κι αν τα πετύχεις δεν θα σε ικανοποιήσουν πραγματικά.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις