Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η Σελήνη συνεχίζει να κινείται στο ζώδιο του Τοξότη και φαίνεται να αναζητάς μια συναισθηματική ανανέωση. Το πρωί μπορεί να αποδειχθεί λίγο αντιφατικό με τα γεγονότα να εναλλάσσονται από αρνητικά σε θετικά. Κάποιες καθυστερήσεις στα εργασιακά αντιμετώπισέ τες με ψυχραιμία και μην απογοητεύεσαι. Είναι παροδικές και δεν ανατρέπουν τα πολυπόθητα σχέδιά σου. Μην προσπαθείς να επιβάλλεις τις απόψεις σου στον ερωτικό σύντροφό σου. Αντίθετα φρόντισε να περάσετε καλά και να χαλαρώσετε. Εσύ που είσαι μόνη, σταμάτα να αναλώνεσαι σε άσκοπες γνωριμίες και ευκαιριακές καταστάσεις.

Ταύρος: Τις πρωινές ώρες μπορεί να υπάρχει μια ένταση, αλλά να θυμάσαι πως αν κινηθείς με αργά και σταθερά, ψύχραιμα βήματα θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις άψογα στις υποχρεώσεις σου, κυρίως τις επαγγελματικές. Μην σκαλίζεις το παρελθόν και μην ξύνεις τα νύχια σου για καβγά στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Πάρε πρωτοβουλία και οργάνωσε μια ερωτική ατμόσφαιρα. Εσύ που είσαι μόνη, δεν αποκλείεται να κάνεις μια γνωριμία η οποία ναι μεν θα σε συναρπάσει, όμως να ξέρεις πως δεν είναι αυτό που φαίνεται.

Δίδυμοι: Είσαι πιο δοτική σήμερα συναισθηματικά απέναντι σε φίλους και γνωστούς. Επίσης είναι μια περίοδος που είναι εξαιρετική για να καταβάλλεις περισσότερη προσπάθεια στα εργασιακά, προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου. Να μάθεις νέα πράγματα και να εμπλουτίσεις τις εμπειρίες σου. Σταμάτα να λειτουργείς τόσο κυκλοθυμικά απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου αν θέλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις τη δυνατότητα να φλερτάρεις και να περάσεις όμορφα τη βραδιά σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις