Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 6 Μαϊου 2022

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 06 Μαϊου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Η Σελήνη στον τομέα των επικοινωνιών σου σε προδιαθέτει να αναζητήσεις περισσότερη ψυχική διέγερση και ποικιλία. Κάνεις επαφές, συλλέγεις πληροφορίες και εξερευνάς διαφορετικές ιδέες ή θέματα. Η διέλευση της Σελήνης κρατά το ενδιαφέρον σου στο τι συμβαίνει γύρω σου σήμερα.

Μια όψη Ήλιου – Άρη που επηρεάζει το σήμερα, προκαλεί ενθουσιασμό ιδιαίτερα για φιλίες, ειδικά έργα και σχέδια. Μπορείς να κατακτήσεις ό,τι λαχταρά η ψυχή σου κυρίως αυτά που αφορούν στο συναίσθημα και τον έρωτα.

Δίδυμοι: Με τη Σελήνη στον ηλιακό 2ο οίκο σου αναζητάς την απλότητα και τη διαύγεια. Ελκύεσαι από ήρεμες και παραγωγικές δραστηριότητες. Οι ανάγκες σου για άνεση αποκτούν ιδιαίτερη σημασία σήμερα και είναι μια καλή στιγμή για να ηρεμήσεις.

Ωστόσο μπορεί να θελήσεις να αναλάβεις δράση σε ζητήματα σχετικά με τα χρήματα, το σπίτι ή τα επαγγελματικά σου ζητήματα. Τα κίνητρά σου γίνονται πιο ισχυρά αν λάβεις την καρδιά σου υπόψη.

Καρκίνος: Η Σελήνη περνά τη μέρα στο δικό σου ζώδιο φέρνοντας μια ευχάριστη ορμή ενέργειας στη ζωή σου και η επιθυμία να ξεκινήσεις εκ νέου ή να απολαύσεις μια ιδιαίτερη, νέα εμπειρία μεγαλώνει. Η ανάγκη σου να κοιτάξεις μπροστά και να προχωρήσεις είναι έντονη.

Είναι καιρός να αναζητήσεις αποτελεσματικά κανάλια για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Μπορεί να είσαι λίγο παραπάνω κυκλοθυμική από ότι συνήθως και ενώ δεν είναι λογικό να ακολουθείς κάθε συναισθηματική ιδιοτροπία, είναι σίγουρα μια εποχή του μήνα για να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε αυτά που νιώθεις.

Λέων: Η Σελήνη περνά σήμερα στον ηλιακό 12ο οίκο σου διεγείροντας την επιθυμία σου να απομακρυνθείς ή να κάνεις ένα διάλειμμα από τα συνηθισμένα. Ο επιπλέον χρόνος για ξεκούραση και προβληματισμό θα σου κάνει καλό.

Ωστόσο οι σημερινές διελεύσεις είναι εμπνευσμένες και μπορεί να αισθάνεσαι πολύ ενθουσιώδης ιδιαίτερα για τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου. Η συναισθηματική σου ζωή παίρνει τα πάνω της και σου επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις παρακάτω.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις