Δευτέρα, 22 Απρ.
22oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 8ο οίκο σου και συνεχίζεις να κάνεις μια θεραπευτική ενδοσκόπηση. Ο Πλούτωνας σε ορθή πορεία πλέον βοηθά στο ξεμπλοκάρισμα ζητημάτων που σχετίζονται με την καριέρα, τα οικονομικά και την οικειότητα.

Εάν υπάρχει μια αρνητική στάση ή κακή συνήθεια από την οποία θέλεις να αποκοπείς τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το επιδιώξεις. Η συναισθηματική σου ζωή παίρνει τα πάνω της.

Ταύρος: Είναι πιθανό σήμερα να δώσεις προσοχή στα σχόλια των άλλων. Ο κυβερνήτης του τομέα συνεργασίας σου, ο Πλούτωνας, μόλις άλλαξε πορεία και η επιθυμία να εξερευνήσεις τις επιθυμίες σου ή τον κόσμο αυξάνεται τις επόμενες εβδομάδες και μήνες.

Τα καλά νέα είναι πως αισθάνεσαι πιο ικανή να χειριστείς τις καταστάσεις που σε προβληματίζουν και να κάνεις μακροχρόνιες βελτιώσεις. Απόφυγε την γκρίνια και μην επιβαρύνεις την ατμόσφαιρα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Αν είσαι μόνη, διαχειρίσου το φλερτ με διακριτικότητα ιδιαίτερα αν προέρχεται από τον εργασιακό χώρο σου.

Δίδυμοι: Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 6ο οίκο σου στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου. Μικρά προβλήματα ή ελαττώματα σε παρακινούν να τα χειριστείς σωστά και αποτελεσματικά. Η αυτοπεποίθησή σου στα εργασιακά ανεβαίνει και αναλαμβάνεις νέες δραστηριότητες.

Ανησυχείς λιγότερο για τις επιλογές που έχεις ήδη κάνει και εστιάζεις περισσότερο στην τρέχουσα πορεία και τις προοπτικές σου. Η συναισθηματική σου ζωή χρωματίζεται και αποκτά ενδιαφέρον.

Καρκίνος: Έχεις την ευκαιρία να ισορροπήσεις και να απολαύσεις τις καθημερινές σου ρουτίνες όμως θα πρέπει να αποφύγεις την τάση έχεις να παίρνεις βιαστικές αποφάσεις.

Περισσότερη σαφήνεια στα εργασιακά διευκολύνει τις υποθέσεις και υποχρεώσεις σου. Ίσως χρειαστεί να καταβάλλεις περισσότερη προσπάθεια προκειμένου να κατανοήσεις τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην κολακεύεσαι από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις