Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 03 Δεκεμβρίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 03 Δεκεμβρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η τάση να παίρνεις εξαντλητικές και γρήγορες αποφάσεις θα πρέπει να συγκρατηθεί σήμερα. Η παράλειψη λεπτομερειών ή προφυλάξεων μπορεί να οδηγήσει σε κακές επιλογές εάν δεν είσαι προσεκτική. Είναι εύκολο να ενοχληθείς από διαφορές απόψεων. Απόψε έχεις επίσης την τάση να γίνεσαι υπερβολικά γκρινιάρα απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη και επιδιώκεις μια επανασύνδεση κάνε την κίνηση σου.

Ταύρος: Νιώθεις μια αναστάτωση νωρίς σήμερα με μια πτυχή Ερμή – Άρη. Η γρήγορη δράση μπορεί να μην έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα για αυτό απόφυγε τα συμπεράσματα ή τις αμετάβλητες επιλογές. Ίσως χρειαστεί να πάρεις κάποιες αποφάσεις στα οικονομικά όμως θα ήταν συνετό να σταθμίσεις όλα τα πιθανά σενάρια επιτυχίας και αποτυχίας. Δείξε διαλλακτικότητα στη λίγο αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία σε βοηθά να ξεχάσεις το παρελθόν.

Δίδυμοι: Πρόσεξε ή μετρίασε νωρίς σήμερα την ανυπομονησία στον τρόπο που επικοινωνείς. Η παράλειψη βημάτων ή πληροφοριών μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις και διαφωνίες. Νιώθεις ασφαλής στα εργασιακά μετά από αρκετό καιρό. Οι πρακτικές ανησυχίες σου στη σχέση με τον αγαπημένο σου τείνουν να έχουν μεγαλύτερη προτεραιότητα με τις σημερινές ενέργειες. Εσύ που είσαι μόνη, το άτομο που σε ενδιαφέρει αρχίζει να εκδηλώνεται σταδιακά.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις