Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 03 Φεβρουαρίου 2022

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 03 Φεβρουαρίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία και οι καθυστερήσεις και τα κενά στον τομέα της φιλίας, της καριέρας και της φήμης σου σταματούν μέρα με τη μέρα. Με τη Σελήνη στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής είναι καλή ιδέα να αναζητήσεις δραστηριότητες που βοηθούν στη συναισθηματική σου ανανέωση.

Έχεις την αίσθηση ότι μπορείς να αναλάβεις πολλά σε επαγγελματικό επίπεδο ή η πρωτοποριακή σκέψη σου διεγείρει τη φιλοδοξία και τον ενθουσιασμό σου. Η συναισθηματική σου ζωή βρίσκει τις ισορροπίες της.

Ταύρος: Οι συνθήκες μπορεί να είναι ασαφείς σε κάποια σημεία και θα λέγαμε ότι η μέρα σου μπορεί να χαρακτηριστεί ως μεταβατική. Μετά από τρεις εβδομάδες ανάδρομης κίνησης ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία δίνοντάς σου τη δυνατότητα να προχωρήσεις με τους στόχους σου και τα σχέδιά σου.

Μια διέλευση Άρη – Δία επηρεάζει επίσης τη μέρα ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση και τη διάθεσή σου. Αναζωογονητικές εμπειρίες στη συναισθηματική σου ζωή ανεβάζουν την ψυχολογία σου.

Δίδυμοι: Ο Ερμής σταματά και στρίβει σε ορθόδρομη πορεία σήμερα και αυτή η μετατόπιση βοηθά να προχωρήσεις τις υποθέσεις σου και να επιταχύνεις τις νοητικές διαδικασίες.

Ωστόσο η χαλάρωση είναι το καλύτερο που μπορείς να επιλέξεις και να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική με τις σχέσεις, τις επιχειρήσεις και τα οικονομικά. Επίσης αίρονται οι καθυστερήσεις σχετικά με εκπαιδευτικές, ταξιδιωτικές ή εκδοτικές προσπάθειες. Μπορείς να λύσεις προβλήματα και κυρίως να τα βρεις με τον εαυτό σου σε θέματα που αφορούν στην ερωτική σου ζωή.

Καρκίνος: Ο Ερμής τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του και φτάνεις στο τέλος ενός νοητικού αποπροσανατολισμού. Ακόμη κι έτσι απομένει λίγος χρόνος ακόμη για να συνεχίζουν οι επικοινωνίες να μπερδεύονται, ωστόσο διαφαίνεται ένα φως στο τούνελ.

Τις επόμενες μέρες έρχονται πληροφορίες που θα διευκολύνουν τις εργασιακές υποθέσεις και αποφάσεις σου. Ο ερωτικός σύντροφός σου προσπαθεί να σε πλησιάσει έστω και διστακτικά. Εάν είσαι μόνη, σταμάτα να σκέφτεσαι το παρελθόν.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις