Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 05 Νοεμβρίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 05 Νοεμβρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Με τη διέλευση της Σελήνης στον 4ο ηλιακό σου οίκο ίσως θα πρέπει να αγγίξεις με μεγαλύτερη κατανόηση τα βαθύτερα συναισθήματά σου ή τους αγαπημένους σου. Ωστόσο μπορεί να υπάρξει μια απογοήτευση εάν οι απαιτήσεις των άλλων επηρεάζουν τα προσωπικά σχέδιά σου ή τα συναισθήματα ανεξαρτησίας σου. Απόλαυσε τη ζεστασιά και ασφάλεια που εισπράττεις από τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που επιδιώκεις μια επανασύνδεση πρόσεξε τον τρόπο προσέγγισης του ατόμου.

Ταύρος: Μπορεί να αισθανθείς σήμερα λίγο καταπιεσμένη και την αίσθηση ότι δεν μπορείς να εκφραστείς έτσι όπως θα ήθελες. Η μέρα απαιτεί υπομονή και ίσως αν επιβραδύνεις λιγάκι τους ρυθμούς σου να νιώσεις καλύτερα. Οι συναδελφικές σχέσεις σου βελτιώνονται. Δείξε υπευθυνότητα στις συζητήσεις με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, νιώθεις αυτοπεποίθηση κι αυτό φαίνεται.

Δίδυμοι: Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον ηλιακό 2ο οίκο σου και αυτή η διέλευση μπορεί να βοηθήσει στη σταθεροποίηση των συναισθημάτων σου και ίσως να πάρεις κάποια πράγματα ή συμπεριφορές περισσότερο προσωπικά από όσο θα έπρεπε. Οι προκλήσεις στα εργασιακά δεν λείπουν, όμως ακόμα θα πρέπει να είσαι προσεκτική ως προς τις αποφάσεις σου. Μείωσε τις απαιτήσεις που έχεις από τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, το βλέμμα σου σήμερα είναι αυτό που γοητεύει τους πάντες.

Καρκίνος: Η Σελήνη περνά τη μέρα της στο δικό σου ζώδιο και τα συναισθήματα είναι έντονα και άμεσα. Είναι καλύτερο να αποφύγεις την παρορμητικότητά σου και την ανυπομονησία σου. Απόφυγε και μην προκαλείς εντάσεις ή αντιπαραθέσεις στα εργασιακά. Αναζωογονητικό είναι το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, είναι μια καλή μέρα η σημερινή για να διεκδικήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις