Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 06 Αυγούστου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 06 Αυγούστου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Καθώς η Σελήνη διέρχεται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής όλη την ημέρα δραστηριότητες που περιστρέφονται γύρω από το να ξεκουραστείς καθώς και χρόνος για προβληματισμό ή βαθιά σκέψη σε προσελκύουν. Έχεις την τάση να αναζητάς λίγο χρόνο για τον εαυτό σου ή αν είσαι μαζί με άλλους αποστασιοποιείσαι συναισθηματικά. Μην παίρνεις μέρος σε κουτσομπολίστικες συζητήσεις στα εργασιακά και μην εκτίθεσαι. Η δοτικότητα και η υπερπροστασία σου απέναντι στον ερωτικό συντρόφό σου αφήνει δικά σου συναισθηματικά κενά. Εσύ που είσαι μόνη, από νέες γνωριμίες και κατακτήσεις κράτα απλά τα κομπλιμέντα.

Ταύρος: Σήμερα μπορεί να υπάρξουν οφέλη και ευχάριστες εμπειρίες μέσω των συνομιλιών και των κοινωνικών αλληλεπιδράσεων. Μπορεί να μην σου δίνουν απαραίτητα κίνητρο αλλά σε βοηθούν να νιώσεις υποστηριζόμενη και ικανοποιημένη. Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευσή της στο ζώδιο των Ιχθύων και σου προκαλεί την επιθυμία να συμμετάσχεις και να συμβάλεις σε κοινωνικές δραστηριότητες. Αυτό σου εξασφαλίζει και αρμονικές σχέσεις με συναδέλφους. Μην επιβαρύνεις την ατμόσφαιρα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου για μικροπράγματα και λεπτομέρειες. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεσαι αποφασισμένη να βγεις από αρρωστημένες καταστάσεις και να προχωρήσεις μπροστά.

Δίδυμοι: Σήμερα θέλεις να δεις κάποια πράγματα κάτω από την επιφάνεια, γίνεσαι πιο φιλόδοξη ή θέλεις να αναλάβεις τις ευθύνες σου. Η Σελήνη συναντά τον ονειρικό Ποσειδώνα στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος, υποδηλώνοντας ότι κάνεις την επαγγελματική και δημόσια ζωή σου, τους στόχους και τις ευθύνες σου λίγο διαφορετικά. Η ειλικρίνεια και η συναισθηματική εξομολόγηση στον ερωτικό σύντροφο σου δίνει μια άλλη διάσταση στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για γνωριμίες πολλά υποσχόμενες.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις